Far Cry 4 Duyuruldu!

Far Cry 4 Duyuruldu

Ubisoft, başarılı serisi Far Cry’ın yeni oyununu duyurdu. Himalayalar’da geçeceği söylenen oyunun bekleyeni oldukça fazla diyebiliriz.

18 Kasım’da Amerika, 20 Kasım’da da Avrupa piyasasına sunulacak olan serinin dördüncü oyunu PC, Ps3, PS4, Xbox 360 ve Xbox One platformlarına çıkarak oldukça geniş bir yelpazede sunulacak.

Far Cry 4 Duyuruldu!

Far Cry 4 ortaya atılan söylentileri doğrular nitelikte, zira Himalaya bölgesinde kendi kendini kral tayin eden Kyrat üzerine kurulu bir oyun bizleri bekliyor.

Oyunun yapımcısı Dan Hay, “Serinin sonraki seviyesi için hayranların beklentilerini aşacak bir sürpriz yapmak istedik.” dedi. Gerekli açıklamalar için Haziran ayında düzenlenecek olan E3 Oyun Fuarı‘nı bekleyen Ubisoft, oyuncuları meraklandırmaya devam ediyor.

Silahlar, hayvanlar, araçlar etrafında dönen oyun her oyunda olduğu gibi Far Cry havasını bizlere yine taşıyacak. Oyunun geliştirilmesi sırasında Montreal, Kiev, Toronto ve Şangay stüdyolarının yanı sıra Ghost Recon: Future Soldier oyununun geliştiricisi Red Storm’da ekibin yardımına koşacak.

Far Cry 4 Duyuruldu!

UFC’den Bruce Lee Videosu!