Fallout Oyunları Ücretsiz!

gog.com

600’den fazla oyunun DRM olmaksızın çok ucuza satışa sunulduğu Gog.com hafta sonu indirimlerine başladı.

gog.com_

Gog.com oyun severler tarafından büyük ilgi göstrilen Fallout, Fallout 2 ve Fallout Tactics oyunlarını da ücretsiz indirmeye imkân sunmaya başladı. Tabii her güzel şeyde olduğu gibi, bu kampanyanın da bir sınırı var. Bu oyunları ücretsiz indirmek istiyorsanız elinizi çabuk tutmak zorundasınız zira kampanya 48 saatliğine geçerli.

Ancak Fallout oyunlarını bedava olarak indirmek isteyenler ellerini çabuk tutmalılar çünkü bu durum sadece 48 saat için geçerli.

Gog.com, bu oyunları satma hakkını 2013’ten sonra kaybedeceği biliniyor. Bu durum ise Interplay’in Bethesda Entertainment’a satılmasından kaynaklanıyor. Görüyoruz ki Gog.com bu durumu iyi değerlendirip bir pazarlama taktiği olarak kullanmayı amaçlıyor. DRM denilen dijital hakları kısıtlama programına dahil olmadığı içinde, oyunları şimdi alanlar daha sonrada yasal olarak kullanmaya devam edebilecekler.

Gog.com iki hafta boyunca yapacağı satışlar için 3 çeşit indirim hazırlamış durumda. Kayıtlı kullanıcılar her gün mystery boxes adında bir hediye paketine sahip olacaklar.

Youtube kanalıyla duyurulacak oyunlarda %75 indirim uygulanacakken, oyun severler her gün iki oyun bundle’ını oyladığı zaman %80 indirime geçecek bundle’ı seçme hakkı elde edecekler.