Fallout, Doom, The Elder Scrolls ve dahası için indirimler başladı

quakecon 2017 doom fallout indirim

Siz de Fallout, Doom ve The Elder Scrolls gibi oyun serilerini seviyor ve oyun almayı düşünüyorsanız bu indirimlere mutlaka göz atın.

id Software’ın her sene geleneksel olarak düzenlediği oyun ve eğlence fuarı QuakeCon, bu sene de dün itibarıyla başladı. Kuzey Amerika’nın en büyük LAN oyun etkinliği olan fuara oyunseverler kendi hazırladıkları bilgisayar sistemleriyle katılabiliyor ve ödüllü turnuvalarda mücadele edebiliyor. Bu yılın büyük ödülü ise, Quake Champions turnuvası şampiyonuna verilecek olan 1 milyon dolar!

Tabii her QuakeCon zamanında id Software ve Bethesda ürünlerinde çeşitli indirimler de yapılıyor. Örneğin Steam’e gittiğinizde, sizi QuakeCon indirimleri başlıklı bölüm karşılıyor. Burada Fallout serisinden Doom serisine, Quake’ten Rage’e, Prey’den Dishonored’a kadar birçok oyunda indirimlerin yapıldığını görüyorsunuz. %75’e varan indirimlere göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Buna ek olarak, id ve Bethesda oyunlarına ait tişört, şapka, kitap ve figür gibi yan ürünlerde de indirimler var. Bu ürün ve indirimleri de Bethesda’nın resmi web mağazasına giderek görebilirsiniz. Tıklayın.

9 yaşındaki kız için tasarlanan protez kol, milyonlarca kişiye umut olacak