Fallout dizisinin setinden ilk görüntüler geldi

Fallout Dizisi

Sevilen oyun serisinden uyarlanan Fallout dizisinin prodüksiyonuna başlanmasıyla birlikte setten ilk görüntüler de gelmeye başladı.

1997 yılında çıkan ilk oyunuyla hayatımıza giren ve o günden çıkan oyunlarıyla birlikte oyun dünyasının en önemli serilerinden biri haline gelen Fallout, diziye uyarlanıyor. Amazon tarafından hazırlanan bu dizi Amazon Prime Video’da izleyici ile buluşacak.

Fallout dizisinin yolda olduğu uzunca bir süre önce duyurulmuştu. Ancak dizi için ilk somut adımların atılması zaman aldı. Yine de sonunda beklenen gün geldi ve Fallout dizisi ön hazırlık sürecini tamamlayıp prodüksiyon aşamasına geçti. Prodüksiyonun başlamasıyla birlikte dizinin setinden ilk görüntüler de gelmeye başladı.

fallout set 2

Fallout serisi, post-apokaliptik bir gelecekte geçse de retro bir tarza sahip. Setten gelen ilk görüntüler de serinin bu retro görünümünü yansıtıyor. Fallout serisinden hatırladığımız Super Duper Market’in önünde eski arabaların, artık dağılmaya yüz tutmuş olan eskimiş hallerini görüyoruz.

The Lord of the Rings: The Rings of Power ile tarihin en pahalı dizisine imza atan Amazon, Fallout’ta da kesenin ağzını açıyor. Fallout, The Rings of Power kadar abartılı olmasa da oldukça yüksek bir bütçeyle çekiliyor. Bu yüzden diziden beklentiler oldukça yüksek.

Dizi konusunda beklentilerimizi yükselten bir diğer detay da kamera arkasındaki isimler. Çünkü dizi Jonathan Nolan ve Lisa Joy ikilisinin imzasını taşıyor. Bildiğiniz gibi ikili birlikte Westworld dizisini de yaratmıştı. Christopher Nolan’ın kardeşi olan Jonathan Nolan ayrıca The Dark Knight serisinin de senaristlerindi. İşin içinde Nolan ve Joy’un olması diziden beklentileri yükseltiyor.

fallout set 4 fallout set 3 Netflix 1 milyon abone daha kaybetti