Fallout 4 için yeni video yayınlandı

fallout1

10 Kasım’da piyasaya çıkacak olan Fallout 4, tüm dünyada çok büyük bir heyecanla bekleniyor. 

fallout[1]

Yapımcı Bethesda’nın ifadelerine göre, Fallout 4 bugüne kadar yaptıkları en büyük oyun olacak. Öyle ki Bethesda çalışanları yüzlerce saat oyundan sonra hala oyun içinde görmedikleri yerlerle, yeni sürprizlerle karşılaştıklarını dile getirerek oyuncuları daha da heyecanlandırıyorlar.

Yeni nesil grafik teknolojisiyle ve çok derin bir karakter gelişim sistemiyle desteklenecek olan oyunda oyunculara kendi kasabalarını ve savunma sistemlerini kurma hatta dev haritada kurdukları farklı kasabalar arasında ticaret kervanları başlatabilme imkanları sağlanacak. Dolayısıyla yeni Fallout 4, hiç bitmeden oynanabilecek dev bir nükleer felaket sonrası dünyası olarak çok uzun yıllar boyunca oyun dünyasında büyük etki yaratacağa benziyor.

Bethesda bu dev oyunun çıkışından önce oyundaki yetenek sistemini tanıtan bir dizi videoyu bir süredir YouTube üzerinde yayınlıyordu. Firma şimdi büyük bir sürpriz yaparak, oyundaki karakterin nükleer yıkımın yaşandığı dünyada dolaştığı özel bir müzik videosu da yayınladı. Fallout serisinde bugüne kadar ana karakter hep yabancı dünyayı ilk kez gören ve sayısız tehlike karşısında savunmasız kalan, acemi bir karakter olarak resmedilmişken, yeni videoda oyunun asıl karakteri, son derece karizmatik ve dış dünyadaki tehlikelerle korkusuzca mücadele eden bir kahraman olarak resmediliyor. Dolayısıyla, bu videonun, Fallout serisindeki atmosfer değişikliği hakkında önemli bir ipucu taşıdığı da söyleniyor.

Videoyu aşağıda izleyebilirsiniz.