Fallout 4 indirmeye açıldı

fallout 4

Oyun dünyasının merakla beklediği efsanevi Fallout serisinin yeni oyunu sadece 7 saat sonra yayınlanmış olacak. 

 

Bir milyar dolara yakın ciro yapması beklenen yeni oyunun ön indirmeleri ise başlamış durumda. Oyunu satın almış olan oyuncular ise Steam dağıtım servisi üzerinden oyunu indirmeye başladılar.

Toplamda 24 GB tutan indirme işlemi bittiğinde, oyun açılış saatine kadar oynanamayacak. Türkiye saati ile 10 Kasım günü sabah 4’te oynanmaya açılacak olan oyun böylece onu yedi yıldır bekleyen meraklıları tarafından, ayrıca indirme süresi beklemek zorunda kalmadan çalıştırabilecek.

fallout_4_10[1]

Fallout 4, Bethesda tarafından “bugüne kadar yaptığımız en büyük oyun” olarak tanımlanıyor. Oyunda alışılmış Fallout RPG öğelerinin yanında, üs kurma yeteneği de bulunuyor. Böylece nükleer savaş sonrası mahvolan dünyada yeniden bir hayat kurmaya çalışan insanların içinde yaşayabileceği kasabalar hatta dev şehirler kurmak, hatta bu şehirler arasında büyük ticari karavanlar organize etmek mümkün olacak. Ayrıca bu yerleşim birimlerini saldırılardan korumak için askeri önlemler almak da gerekecek. Bethesda tüm bu özelliklerin rahatça çalışabilmesi için oyun haritasını “çok büyük” tuttuklarını ve haritada şehirlerin kurulmasına imkan verecek dev düzlüklere yer verildiğini de vurguluyor.

Oyunun açılış videosu ise dün yayınlanmıştı, aşağıda izleyebilirsiniz: