Facebook video uygulaması artık bu platformlarda çalışmayacak!

Facebook video uygulaması artık bu platformlarda çalışmayacak!

Facebook, platformundaki çeşitli videoları, şovları ve canlı yayınların izlenmesini sağlayan akıllı TV uygulaması artık bazı patformlarda çalışmayacak. İşte detaylar.

ilk olarak 9to5Mac tarafından bildirildiği üzere artık Facebook TV uygulaması Apple TV’de çalışmayacak. Bazı kullanıcılar, en son güncellemesinden sonra uygulamaya artık erişemeyeceklerini söylüyor. MacRumors’daki bir ileti dizisinde, bir kullanıcı Apple TV 4K’larında Facebook Watch’u açmaya çalıştıktan sonra aldığı bildirimin bir görüntüsünü paylaştı. Buna göre uygulama artık Apple TV’lerde hata veriyor.

Facebook video uygulaması artık bu platformlarda çalışmayacak!

Şirket, Watch uygulamasını Samsung akıllı TV’lerde ilk kez başlattıktan sonra 2017’de Apple TV’de kullanıma sundu. Uygulama ayrıca diğer çeşitli akıllı TV’lerde ve konsollarda ve ayrıca şirketin mobil uygulaması ve masaüstü sitesinde mevcut. Apple TV’de Watch uygulamasını kullanmaya devam etmek isteyen kullanıcılar, Watch’ı telefonlarından TV’lerine aktarabilecek. ancak bu açıkça bir uygulamayı açmak kadar kolay bir hamle olmayacak. Son güncellemenin tetiklediği bir aksaklık nedeniyle Watch uygulamasının artık kullanılamadığı veya platformun uygulamayı Apple TV’den tamamen çekip çekmediği belli değil.

Apple TV, hala Facebook Watch’un desteklenen platformlarından biri olarak listeleniyor. Uygulama çok fazla insan tarafından ilgi görmemişti. Zira Facebook daha çok mobil uygulaması ile öne çıkan bir platform. İnsanlar konu TV’de izlenen platformlara gelince daha çok yayın akışı devlerini tercih ediyor. Bunların içinde en çok öne çıkanı ise Netflix diyebiliriz.

iPhone 14 Pro Max’in bataryası 13 Pro Max’ten küçük olabilir