Facebook şaşırtıcı bir açıklama ile gündemde!

Facebook şaşırtıcı bir açıklama ile gündemde!

Facebook’un şaşırtıcı açıklamaları sosyal medyada gündeme oturdu. Şirket “Facebook yanlış bilgi yaymaz, insanlar yayar” ifadelerini kullandı. İşte detaylar.

Şirketin üst düzey bir yöneticisi Pazar günü yayınlanan yeni bir röportajda, Facebook yayılan yanlış bilgilerden “bireysel insanlar” sorumlu dedi. Silikon Vadisi’nde Facebook CEO’su Mark Zuckerberg’in güvenilir bir yardımcısı olarak itibar kazanan Andrew Bosworth, şirketin COVID-19 ve diğer konular hakkında yanlış bilgileri güçlendirdiğini söyleyen eleştirmenleri ezdi.

Facebook şaşırtıcı bir açıklama ile gündemde!

“Bireysel insanlar, bir şeye inanmayı ya da inanmamayı seçenlerdir. Bosworth, Pazar günü “Axios on HBO” ile yayınlanan bir röportajda, bir şeyi paylaşmayı ya da paylaşmamayı seçenler onlar” dedi. Bosworth, röportajda, platformdaki yanlış bilgilerin düzenlenmesinin, bazı insanların gözünde sadece olumsuz olan içeriği kaldırmak anlamına geldiğini açıkladı.

Bosworth, Facebook’a 2006 yılında katıldı ve reklam gelirlerini artırmak da dahil olmak üzere bir dizi önemli girişim üzerinde çalıştı. Gelecek yıl, Facebook’un ana şirketi Meta’nın baş teknoloji sorumlusu olacak.

Axios tarafından röportajda şirketin aşı tereddütüne katkıda bulunabilecek veya başka bir şekilde dünyanın pandemi yanıtına etki edecek en azından bazı yanlış bilgileri yaymadaki rolü hakkında baskı yaptığında, Bosworth suçu yine bu tür bilgileri yayan kullanıcılara attı. “Bu onların seçimi. Bunu yapmalarına izin verilir. O insanlarda hata aramak gerekli. Facebook ile ilgili bir sorununuz yok. Bunu bana yükleyemezsin,” dedi.

Razer Productivity Suite: Pro Type Ultra klavye, Pro Click Mini mouse ve Pro Glide mousepad