Facebook, Messenger’daki Oyunlar için Canlı Yayın Hizmeti Sunmaya Başladı

dims 1 1

Kendisini bir video yayın platformu yapmak isteyen Facebook, bu amaçla yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Facebook Messenger’a gelen yeni özellik ile birlikte artık Messenger’daki oyunlar canlı olarak yayınlanabiliyor.

Messenger ile Oyunlar Yayınları Facebook’a Geliyor

Engadget tarafından yapılan habere göre Messenger’ı bir görüntülü görüşme, yayın ve oyun platformu haline getirmek isteyen sosyal medya devi, 2018’in ilk günlerinden itibaren Messenger’daki oyunlara yenilerini ekleyecek. Sega ile Sonic için çalışmalar yürüten firma aynı zamanda Angry Birds gibi klasik oyunların arkadaşlarla görüntülü görüşmede oynanabilir halini de uygulamaya getirecek.

Görüntülü görüşme sırasında ve canlı yayında arkadaşlarınızla oyun oynayabilmenizi isteyen Facebook, Messenger’a 2017 yılı içerisinde getirdiği bazı güncellemelerle bunun temellerini oluşturmuştu. Yeni eklenen oyunlarla birlikte kütüphanesi genişleyen uygulamada cep telefonları odaklı pek çok oyun bulunuyor.

Firmanın tıklayarak canlı yayına geçebilirsiniz. Canlı yayını görmesini istediğini arkadaşlarınızı da seçtikten sonra doğrudan yayına girebilirsiniz. Henüz tam olarak  tüm Android ve iOS cihazlarda aktif kullanıma sunulmayan özelliğin, kısa süre içerisinde aktif hale gelmesi bekleniyor.

Hyperloop Cumhurbaşkanı’na Sunum Yaptı İstanbul Ankara Arası 40 Dakikaya Düşecek!