Facebook Notify uygulaması geliyor!

facebook 360 derece goruntuleme uygulamasi

Yaklaşık bir ay önce ekran görüntüleriyle basına sızan Facebook’un yeni uygulaması Notify, önümüzdeki hafta duyurulacak. Facebook Notify’da hangi özellikler olacak, Facebook Notify ne işe yarayacak? Detayları haberimizde.

facebook-360-derece-goruntuleme-uygulamasi

Bir sosyal medyanın ötesine geçmeye çalışan Facebook, yeni bir uygulama üzerinde çalışıyor. Geçtiğimiz hafta ekran görüntüleri ortaya çıkan Notify, aslında bir haber servisi mantığı ile çalışacak. Bu bilgilere, ortaya çıkan ekran görüntülerinden ulaşabiliyoruz. Mobil cihazlarda bildirim şeklinde haberler gösterecek olan uygulamada her kullanıcı ilgi alanlarına göre istediği haberleri görebilecek. Haberler, 100 karakter olarak yayınlanacak böylelikle tüm bildirim sekmesi bu uygulama ile kaplanmayacak.

The Financial Times’ın iddiasına göre Facebook, Notify isimli uygulamasını önümüzdeki hafta duyuracak. Vogue, Mashable, The Washington Post ve CNN gibi önemli haber kaynakları ile anlaşılmış durumda. Yani Facebook Notify’ın içerik ortakları ilk etapta bu yayın kuruluşları olacak. Notify uygulamasının Instant Articles özelliği ile de senkronize çalışacağı tahmin ediliyor. Benzer özelliğe sahip çok sayıda uygulama olsa da Facebook Notify, sosyal medyanın 1 milyarlık aktif kullanıcı sayısına güzel bir hizmet olacak gibi duruyor.

Facebook Notify uygulamasının ilk etapta İOS için duyurulacağı düşünülüyor çünkü yayınlanan ekran görüntüleri bir iPhone’a ait. Ancak Android için de yayınlanacaktır. Şimdilik Facebook Notify için beklenen çıkış tarihi önümüzdeki hafta olarak işaret ediliyor. Uygulamanın ortaya çıkan görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

facebook-notify-ekran-goruntusu

Quad HD çözünürlüğe sahip en iyi telefonlar!