Facebook LGBT’ye karşı!

facebook drag queen

Sosyal Medya Devi Facebook, LGBT Bireylerine savaş açtı. Konuyla ilgili detaylı bilgiler haberimizde yer alıyor.

Facebook yeni Gizlilik Ayarlarıyla adeta LGBT Bireyleri ile savaşıyor. Facebook yeni Gizlilik Ayaları ile daha şeffaf bir Facebook Deneyimini, Kullanıcılarına sunmak istiyor.

Facebook yeni Gizlilik Ayarları ile ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Üyelerimizin Sahte İsim, Sahte Profil, Sahte Resim kullanmasını istemiyoruz.

Facebook üzerinden Ailelerimizi, Eşlerimizi, Tanıdıklarımızı gerçekçi bir şekilde bulmalıyız. Gizlilik Ayarlarında herhangi bir değişiklik yapmadık.

facebook drag queen

Tek değişiklik daha Şeffaf bir Facebook Deneyimi sunmak istememiz. Etrafta Gizlilik Ayarlarının kalkacağı söylentileri dolaşmakta; ama böyle bir şey yok, Herkesin Gizlilik Ayarları yine aynı şekilde kalacak.

Bizim amacımız Sahte Hesapları önlemek” dedi. LGBT Bireylerinin çoğu takma isim kullandığı için Facebook’un tutumundan oldukça rahatsız.

Özellikle ABD’deki Drag Queen’lar, bu durumdan oldukça rahatsız. ABD’de Popüler Televizyon Programı sunan Drag Queen’lar kendilerinin toplum tarafından bilindiğini, Facebook’un kendilerinden gerçek Kimlik sormalarından oldukça rahatsız. Drag Queen’lara bir diğer destek de LGBT Bireylerinden geldi. Bakalım, olay nasıl sonuçlanacak?

Lenovo K4 geliyor!