Facebook’un Sahibi Türkiye’de !

mark

Facebook kurucusu ve yöneticisi Mark Zuckerberg Türkiye’ye geldi. Dünyanın en genç zenginleri arasında yer alan Zuckerberg, son zamanlarda yaptığı milyar dolarlık yatırımlarıyla tanınıyordu.

Facebook kurucusunun Türkiye geliş sebebiyse yatırım değil. Eşi, Priscilla Chan ile birlikte Bodrum’a geldi. Mavi tura çıkan genç çift, Yunanistan’ın İstanköy adasından Bodruma geçiş yaptı. Sıradan turistler gibi dolaşmak isteyen Zuckerberg sahilde yürüyüş yaptı ve Bodrum kalesi manzaralı kafede oturdu.

facebook

Mark Zuckerberg, Facebook’un Türkiye’de ne kadar popüler olduğunun farkında olmasa gerek. Zuckerberg’i tanıyan Türk vatandaşları, Facebook kurucusunun etrafını sardı hatıra fotoğrafları çektirdi sohbet etti.

Bodrumu çok sevdiğini söyleyen Facebook CEO’su bundan sonra her tatilde Türkiye’ye mutlaka uğrayacağını söyledi. Mark Zuckerberg, Facebook’un ilk popüler olduğu yıllarda yine turist olarak Türkiye’ye gelmişti. İstanbul’u gezen Bay Facebook, çektiği hatıra fotoğraflarını kendi profilinde paylaşmıştı.

Toshiba’dan Giyilebilir Cihazlar İçin İşlemci