Exxen üyelik ücreti aslında 40 TL’ymiş!

Exxen sosyal medyada büyük tepki çekti

Acun Ilıcalı dijital içerik platformu Exxen ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu. Ilıcalı Exxen üyelik ücreti için de bir bilgilendirme yaptı. İşte detaylar.

Bilindiği üzere Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exxen 1 Ocak itibariyle yayın hayatına başladı. 3 gün gibi kısa bir süre içerisinde 500.000’den fazla aboneye ulaşan Exxen, içeriklerinden ziyade teknik sorunları ile gündeme geldi.

Kullanıcıların Exxen tarafındaki en büyük hayal kırıklığı ise platformun mobil uygulamalarının hazır hale gelmemiş olmasıydı. Şimdilik sadece web tarayıcısı üzerinden hizmet veren Exxen’in abonelik sistemi de eleştiri konusu oldu.

Exxen üyelik ücreti aslında 40 TL’ymiş!

Reklamlı abonelik ücreti 9.90TL, reklamsız abonelik ücreti ise 19.90 olan platform kullanıcılarına 7 günlük ücretsiz deneme sürümü de sunuyor. Yalnız bu ücretsiz deneme diliminde de kullanıcıların kartlarından para çekiliyor ve abonelik iptalinde geri yatırılıyor.

Aslında Exxen’de abonelik iptali diye birşey de yok. Aboneliğinizi iptal etmeniz için direkt olarak profilinizi silmeniz gerekiyor.

Bunları bir kenara bırakacak olursak, Exxen’in fiyatından kullanıcılar gibi Acun Ilıcalı da memnun değilmiş. Ilıcalı konu ile ilgili verdiği bir demeçte şunları söyledi.

“Biz aslında hiçbir matematik hesabıyla platforma ayırdığımız bütçeyi üyelikle karşılayamadığımızı gördük. Çünkü her şeyi yeniden üretiyoruz. Ücretimiz 9.90 lira. Aslında olması gereken 40 liraydı. Bu noktada da seyirciden anlayış ve destek bekliyorum.”

Görünen o ki Exxen ile ilgili polemikler bir süre daha devam edecek.

Exxen aboneliği nasıl iptal edilir? Tıkla öğren!