LG ve Samsung’dan Safir Ekran Hamlesi

LG ve Samsung’dan Safir Ekran Hamlesi

Apple’ın iPhone modellerine Safir ekran kullanmaya başlayacak olması LG ve Smasung’u harekete geçirdi. Koreli üreticilerde yeni modellerinde safir ekran kullanabilir.

Apple’ın yeni modeli iPhone 6’da kullanacağı safir ekranlar için geçtiğimiz günlerde önemli yatırımlar yapmıştı. Çizilmeye daha dayanıklı ve daha az leke tutan safir ekran teknolojisi, diğer üreticileri de harekete geçirmişe benziyor. Apple’ın ayak izlerinden giden Koreli üreticiler LG ve Samsung, yeni modellerinde yeni ekranlar kullanmayı planlıyor.

 Safir Ekran Hamlesi

Kore medyasından alına bilgilere göre LG ve Samsung  ekran üreticilerinden örnekler talep etmişler. Bu örnekler doğrultusunda prototip modellerle testler gerçekleştirilmesi planlanıyor. Geçtiğimiz yıl her iki üretici de  ekranlar üzerinde çalışmalar yapmış fakat bütün çabalara rağmen maliyetler çok yükselmişti. Safir ekranlardan istediği performansı alamayan üreticiler şimdi gözlerini üçüncü parti üreticilere çevirdiler.

Safir Ekran

Üreticilerden gelen test modellerinin de yüksek fiyatlı olacağını söyleyelim. Yeni ekranlarla birlikte telefonların maliyetlerinin yükselmesi, yeni modellerin Premium  ürünler olarak ortaya çıkmasına neden olabilir. Apple ürünleri her zaman Premium fiyatla satıldığı göz önüne alındığında Koreli üreticilerin daha makul fiyatla satılan Android işletim sistemli modellerle nasıl bir strateji izleyeceği büyük merak konusu. 

Apple’dan Babalar Günü için Ücretsiz Kargo!