Evangelion Unit-02 koleksiyonu satışa sunuldu

Evangelion

ASUS Republic of Gamers (ROG), uzun süredir beğeniyle takip edilen Evangelion anime serisinden EVA-02 ve Asuka’ya odaklanan yeni ROG koleksiyonunun Türkiye’de piyasaya çıktığını duyurdu.

Kendi sistemlerini toplayan kullanıcılar ve anime tutkunları şimdi ikinci bir koleksiyonla birinci sınıf ROG bileşenlerini ve çevre birimlerini EVA-02’nin klasik kırmızı ve turuncu renkleriyle edinebiliyor.

Bu renkler, Evangelion temalı desenler ve grafiklerle tamamlanıyor. Yeni güçlü modeller arasında ROG Maximus anakart, ROG Strix GeForce RTX™ ekran kartı, ROG Ryujin AIO soğutucu, ROG Hyperion oyuncu kasası, ekran kartı sabitleyici, çevre birimleri ve diğer ekipmanlar bulunuyor.

ROG Maximus Z790 Hero EVA-02 Edition anakart

CPU yuvasının etrafında AT Field tasarımına yer verilirken, giriş çıkış kapağındaki Polymo aydınlatma ise Asuka ve standart EVA-02 arasında değişerek farklı bir hava katıyor.

İnanılmaz gücü ve denetim özellikleriyle 13. Nesil Intel Core işlemcileri ve DDR5 bellek kitini bir üst seviyeye taşıyan anakartı destekleyen arka plakada ise EVA-02 “The Beast Mode” ve Evangelion desenleri yer alıyor.

Evangelion

 ROG STRIX GeForce RTX 4090 EVA-02 Edition ekran kartı

Ters dönüş ve 0 dB özelliklerine sahip Eksen Teknolojili fanlar, özel buhar odası tasarımı, birinci sınıf güç dağıtımı ve üst düzey sağlamlık için zarif metal dış iskelet gibi ASUS’a özgü performans artırıcı özellikler bulunuyor.

Uzmanlar tarafından geliştirilen fan korumasında ve kartın sağ tarafında EVA-02 renklerine yer veriliyor.

ROG Hyperion EVA-02 Edition kasa

Ön panelde kırmızı, beyaz ve yeşil kısımlara ve Evangelion Unit-02’yi görüntüleyerek dikkatleri üzerine çeken EVA-02 temalı aydınlatma paneline sahip.

Yüksek kaliteli malzeme kullanılan Hyperion EVA-02, EVA-02’den esinlenen şık kıvrımlar ve keskin kenarlar içeren sağlam ve dayanıklı bir yapıya sahip. Özel tasarım soğutma sistemi bilgisayarın en uygun sıcaklıklarda kalmasını sağlarken kablo yönetimi özellikleri ise düzenli kalmayı sağlıyor.

ROG Ryujin III 360 ARGB EVA-02 Edition AIO soğutucu

Ryujin’in geniş 3,5 inç LED ekranı, yoğun kullanımda sistemin stabil kaldığından emin olmak için önemli sistem bilgilerini göstermenin yanı sıra Asuka ve EVA-02 temalı GIF animasyonlar da oynatabiliyor. Üç özel 120 mm fanda ROG ve EVA-02 çıkartmaları ve özelleştirilebilen ARGB aydınlatma efektleri yer alıyor.

ROG Herculx EVA-02 Edition ekran kartı sabitleyici

Güç ve uyum sağlama becerisini göstermek için stant EVA-02’nin Progressive Knife silahını andıran bir şekle sahip. Alet gerektirmeyen kurulum, hassas ayar ve özelleştirilebilir RGB aydınlatma alandan tasarruf eden bir tasarımda sunuluyor. Bu sayede GPU gücü koruma altına alınıyor. Aydınlatma paneli göz alıcı Asuka temasını taşımaya ek olarak EVA-02’nin ünlü renklerindeki EVA Restraint Platform’dan ilham alıyor. Çok yönlü ve etkileyici ROG Herculx EVA-02 Edition, diğer EVA-02 ekipmanlarını kusursuz şekilde tamamlayarak uyumlu ve göz alıcı bir sistem oluşturmaya yardımcı oluyor.

 ROG Strix Scope RX EVA-02 Edition klavye ve tuş

Oyuncu klavyesi, neredeyse anında tepki veren tutarlı doğrusal basma deneyimi sunan özel ROG RX optik mekanik klavye anahtarlarına sahip.

Bu anahtarlar 100 milyon basmalık bir kullanım ömrü sunuyor. Strix Scope RX özel alaşımlı üst kapağa sahip ve Evangelion Unit-02’nin ünlü kırmızı ve turuncu renklerini taşıyor. Fn+1 tuşlarına basıldığında varsayılan turuncu RGB aydınlatma, “The Beast” modunun mavi yeşil renklerini alıyor.

Strix Scope serisindeki tüm diğer klavyeler gibi EVA-02 Edition da daha geniş Ctrl tuşuna ve Gizlilik tuşuna sahip.

Tesla, Cybertruck Sahiplerine Dava Açabilir