Euro 2020 Türkiye’nin grubu takım güçleri

euro 2020

#İŞBİRLİĞİ

Merakla beklenen Euro 2020 grup takımları belli oldu. Peki Türkiye’nin grubundaki en güçlü takım kim? İşte Türkiye’nin grubundaki takımların güçleri.

Euro 2020 elemelerine fırtına gibi başlayan A Milli Takım ardı ardına kazandığı maçların ardından Fransa ve İzlanda ile berabere kalarak, son maçı beklemeden finallere katılmaya hak kazanmıştı. Türkiye’nin Euro 2020’ye katılması ülkemizde büyük heyecan yarattı.

Ülkemizin finallere gideceğinin kesinleşmesinin ardından en çok merak edilen şey Türkiye’nin grubunda hangi takımların yer alacağıydı. Nitekim bu liste de geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kura çekimi ile netlik kazandı.

Türkiye, A Grubu’nda İtalya, İsviçre ve Galler ile mücadele edecek. İlk maçını İtalya ile oynayacak olan milliler, Roma’da gerçekleşecek olan açılış mücadelesinde ter dökecekler. İkinci ve üçüncü maçlar ise Bakü’de oynanacak.

İlk bakışta Türkiye’nin hayli şanslı bir kura çektiğini söyleyebiliriz. Fakat takım güçlerine bakıldığında iş biraz değişiyor.

Tasarımıyla göz kanatan en ilginç telefonlar

Bu listemizde FIFA 20’ye göre Türkiye’nin grubunda yer alan takımların güçlerini sizlerle paylaşacağız. Elbette şunu unutmamak gerekiyor. Bu listeler, oyun ilk açıldığında karşımıza çıkan güç tabloları. Muhtemelen turnuva tarihine kadar EA Sports bu güçleri güncelleyecektir. Diğer takımlar için sayfayı değiştiriniz.

Euro 2020 Türkiye ve rakiplerinin takım güçleri

Türkiye

türkiye

Atak: 78
Orta Saha: 77
Defans: 74