Türkiye İzlanda maçı hangi kanalda?

Türkiye İzlanda maçı hangi kanalda

Türkiye İzlanda maçı hangi kanalda merak ediyor musunuz? İşte Türkiye İzlanda maçını şifresiz olarak verecek olan kanal ve Türkiye ilk 11’i!

EURO 2020 Elemeleri H Grubu 4. maçı olan Türkiye İzlanda maçı bugün Türkiye saati ile 21:45’te Laugardalsvöllur Stadı’nda oynanacak. Şifresiz olarak canlı olarak yayınlanacak olan maç öncesi nefesler tutulmuş durumda. Peki, Türkiye İzlanda maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Türkiye İzlanda maçı hangi kanalda?

Türkiye İzlanda maçı TRT1’den şifresiz olarak 21:45’te yayınlanacak. A Milli takımımızın ilk 11’i ise belli oldu. Türkiye’nin muhtemel 11’inde şu isimler yer alıyor; Mert, Zeki, Merih, Kaan, Hasan Ali, Dorukhan, Ozan, Mahmut, Cengiz, Kenan, Burak.

Maçı canlı olarak internet üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

A Milli Takım Aday Kadro

A Milli Takım’ın 25 kişilik İzlanda maçı aday kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Kaleciler: Fehmi Mert Günok (Medipol Başakşehir), Sinan Bolat (Royal Antwerp), Uğurcan Çakır (Trabzonspor)

Defans: Mehmet Zeki Çelik (Lille), Nazım Sangare (Antalyaspor), Çağlar Söyüncü (Leicester City), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Merih Demiral (Sassuolo), Cengiz Umut Meraş (Bursaspor), Hasan Ali Kaldırım (Fenerbahçe)

Orta saha: Abdülkadir Ömür, Yusuf Yazıcı (Trabzonspor), Cengiz Ünder (Roma), Deniz Türüç (İstikbal Mobilya Kayserispor), Dorukhan Toköz, Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş), Emre Belözoğlu, İrfan Can Kahveci, Mahmut Tekdemir (Medipol Başakşehir), Ozan Tufan (Fenerbahçe), Yunus Mallı (Wolfsburg), Hakan Çalhanoğlu (Milan)

Forvet: Burak Yılmaz, Güven Yalçın (Beşiktaş), Kenan Karaman (Fortuna Düsseldorf)

A Milli takımımıza Donanım Günlüğü olarak başarılar diliyoruz. Fransa’yı 2-0 yenen Türkiye, İzlanda karşısında da umarız aynı performansı sergiler.

Türkiye İzlanda maçı hangi kanalda

Huawei Snorkeling Case ile sualtı fotoğrafçılığını keşfedin