Ethereum 2023 yıl sonu fiyatı ile dudak uçuklatacak

Kripto paralarda bu stratejiler

Şu sıralar kripto para piyasasında durağan bir tablo hakim. Geçtiğimiz hafta yaşanan yükselişin ardından pek çok kripto para değerini sabitlemiş durumda. Lakin önümüzdeki günlerde özellikle ETH’nin fiyatında büyük bir değişim olması ön görülüyor. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Ethereum 2023 yıl sonu fiyatı ile dudak uçuklatacak. Kripto para piyasasında hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde bazı altcoinlerde yaşanan ani yükselişlerden sonra sahne sırası büyük isimlere geldi.

Ethereum mu Bitcoin mi sorusu yanıt buldu

Hatırlanacağı üzere Bitcoin kısa bir süre önce önemli bir yükselişle 23 bin dolar seviyesine kadar yükselmişti. Fakat BTC bu seviyelerde çok fazla tutunamadı ve 22 bin dolar seviyelerine kadar düştü. Bitcoin’in ardından en büyük alt coin olarak bilinen Ethereum da önemli bir yükseliş yakaladı. Peki ETH’de 2023 içerisindeki hedef ne? Genel kanı 2023 içerisinde ETH’nin daha da yükseleceği ve rekorlar kırmayı sürdüreceği yönünde.

Altın yatırımcıları kripto

Ethereum 2023 yıl sonu fiyatı ile dudak uçuklatacak

Hali hazırda Ethereum 1600 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Bazı analistlere göre Ethereum yıl içerisinde önce 6000 dolar, ardından da 8000 dolar barajını aşarak önemli bir rekora imza atabilir. Elbette bu şimdilik basit bir tahminden ibaret. Yani gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini zaman gösterecek.

Ethereum tekrardan 3000 doların altında

Biz her zaman olduğu gibi yine uyarımızı yapalım. Bu ve benzeri içeriklerimiz yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Dolayısıyla kendi yatırımlarınızı kendi görüşleriniz doğrultusunda yapmanız çok daha doğru olacaktır. Çünkü kripto para piyasasının geleceğini kestirmek pek de kolay değil. Keza çıkacak denilen para düşebiliyor. Ya da tam tersi bir durumla karşı karşıya kalabiliyoruz.

Uçan otomobiller 2024 yılında gerçek olacak!