Eternals için ilk fragman yayınlandı!

Marvel Eternals için yeni fragman yayınlandı

Oyuncu kadrosunda Angelina Jolie, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Kit Harington gibi isimlerin yer aldığı Eternals için ilk fragman nihayet yayınlandı.

Yönetmen koltuğunda Chloe Zhao’nun oturduğu, oyuncu kadrosunda da Angelina Jolie, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Kit Harington gibi isimlerin yer aldığı Eternals için ilk tanıtım videosu nihayet yayınlandı.

Bilindiği üzere Marvel sinematik evreninde yeni faz nihayet start aldı. Yeni fazın ilk filmi olan Black Widow yakında izleyiciyle buluşacak. 2020 yılında yaşanan pandemi süreci nedeniyle pek çok Marvel filmi de peşi sıra vizyona girecek.

2021’de vizyona girecek olan filmlerden bir tanesi de Eternals olacak.

Eternals için ilk fragman yayınlandı!

Merakla beklenen Eternals için ilk tanıtım videosu geçtiğimiz gün yayınlandı. Dilerseniz bu videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Marvel dünyasını takip edenlerin de bildiği üzere Eternals üstün bir ırkın insanlarını temsil ediyor. Bu ırk yüzlerce yıl önce dünyaya gelerek insanlığın gelişimine yardımcı oluyorlar. Zaten fragmanda da bu durum net bir şekilde gözler önüne serilmiş durumda.

Eğer büyük bir aksilik yaşanmazsa, sinema salonları tekrardan kapanmazsa, pandemide yeni bir dalga daha ortaya çıkmazsa Eternals tüm dünya ile aynı anda 5 Kasım’da izleyiciyle buluşacak.

Dip not olarak hatırlatalım. Hali hazırda birçok Marvel filminin çekim aşaması bitmiş durumda. Dolayısıyla beklenen tek şey pandemi sürecinin bitmesi ya da hafiflemesi.

La Casa De Papel için 5. sezon fragmanı yayınlandı