Essential Phone Android Q güncellemesini alacak!

Essential Phone Android Q

Android 9.0 Pie ile çok yakında tanışacak olan Essential Phone Android Q güncellemesini de alacak. Android’in kurucusu Essential Phone’un güncelleme desteği ile rakiplerine adeta göz dağı veriyor.

Android’in kurucusu Andy Rubin, geçtiğimiz yıllarda dünyanın ilk çentikli ekranlı telefonu olan Essential Phone ile karşımıza çıkmıştı. Yüksek fiyatı ve pazarlama stratejisinde yapılan hatalardan dolayı başarılı olamayan Essential Phone, sürpriz bir şekilde Android Pie sürümünün beta testlerine katılma hakkına erişmişti.

Essential Phone Android Q ile tanışacak!

Android 9.0 Pie ile çok yakında tanışacak olan Essential Phone için bugün ilginç bir açıklama daha yapıldı. Google’ın 2019‘da tanıtacağı ve isminin Android Q olacağı yeni güncellemesi Essential Phone’a da gelecek. Güncelleme konusundaki başarısı ile gönüllerde taht kuracak olan Essential Phone’un, yeni versiyonunun ne zaman çıkacağı bilinmiyor.

Samsung Galaxy A7 (2018) tanıtıldı! İşte Galaxy A7 (2018) özellikleri!

Ancak Essential firmasında yaşanan yönetim sorunlarından dolayı Essential Phone 2 olarak beklenen telefonun 2019 yılına sarkacağı söyleniyor. Umarız Essential cephesindeki sorunlar en kısa sürede çözülür ve 2017’de çıkan telefonuna Android Q verecek olan firma hakettiğini yaşar.

Essential Phone Android Q