Android 9.0 Pie alacak HTC modelleri açıklandı!

Android 9.0 Pie 2

Android 9.0 Pie alacak HTC modelleri bugün firma tarafından resmen açıklandı. Bakalım hangi HTC telefonları Android 9.0 Pie güncellemesi ile buluşacak? İşte Android 9.0 Pie alacak HTC telefonları!

Google’ın Pixel, Pixel XL, Pixel 2 ve Pixel 2 XL modelleri için Android 9.0 Pie güncellemesini yayınlamasının ardından gözler diğer Android telefon üreticilerine çevrilmişti. Bu süreçte Android P Beta testine katılan Essential Phone ve Nokia 7 modelleri Android 9.0 Pie ile tanışmıştı. Şimdi de bir karşı hamle Tayvanlı HTC cephesinden geldi.

Android 9.0 Pie alacak HTC modelleri!

HTC firması resmi Twitter hesabı üzerinden Android 9.0 Pie alacak HTC telefon modellerini listeledi. HTC’nin duyurusuna göre; HTC U12 Plus, HTC U11 Plus, HTC U11 ve HTC U11 Life modelleri Android 9.0 Pie güncellemesini alacak ilk modeller arasında yer alıyor. Ancak HTC, bu modellerin ne zaman en son Android sürümü ile tanışacağını açıklamadı.

Android 9.0 Pie güncellemesini alacak telefonlar!

HTC’nin geçtiğimiz yıllardaki güncelleme yayınlama takvimine bakacak olursak, Android 9.0 Pie güncellemesinin bu modellere gelmesi 2019 yılına sarkacak. 2019 ortasına doğru HTC U12 Plus’tan başlanarak dağıtılacağını düşündüğümüz Android 9.0 güncellemesi, bu modellerde performans artışı sağlayacaktır.

Android 9.0 Pie alacak HTC

Android’in yeni API‘ları ile daha güçlü bir yapıya sahip olması beklenen HTC modelleri bakalım güncelleme ile ne zaman tanışacak?