Erotik film yıldızı, NFT alan erkeklere savaş açtı

NFT satışları

Erotik film yıldızı Cherie DeVille, NFT alan erkeklere ders vermek için NFT alan bir erkeği “cezalandırdığı” bir video yayınladı.

Kripto para piyasalarından ve NFT’lerden zengin olanların hikayeleri kulaktan kulağa dolaştıkça, bu alanlara bilinçsizce yatırım yaparak zarar eden insanların sayısı da hızla arttı. Öyle ki tüm bu NFT ve kripto para çılgınlığı sosyal bir sorun haline gelmek üzere. Haliyle pek çok kişi bu konuda insanları uyarmaya çalışıyor. İnsanları NFT’ye karşı dikkatli olmaya çağıran bu isimlerden biri de erotik film yıldızı Cherie DeVille.

erotik film yıldızı

NFT satın almak isteyen bir adamı “zorla” bu kararından vazgeçirmeye çalıştığı bir video yayınlayan Cherie DeVille, The Daily Beast’te kaleme aldığı yazıda neden böyle bir video çekme ihtiyacı duyduğunu açıkladı. Erkeklerin NFT’lerin peşinden körlemesine gittiğini söyleyen ve bunu erkeklerin kadınların peşinden körlemesine gitmesine benzeten DeVille, bu benzerliği kullanarak onlara bir ders vermek istediğini söyledi.

DeVille yayınladığı videoda bir finansal uzmana hayat veriyor. DeVille’in finansal uzmanını üzgün bir çift ziyaret ediyor. Kadın kocasının tüm varlıklarının NFT pazarında batırdığından şikayet edince devreye DeVille giriyor ve bir daha böyle bir şey yaşanmaması için kocaya unutamayacağı bir ders veriyor.

Elbette DeVille’in bu videosu da NFT’ye karşı duruşu da kendi reklamını yapmak için bir taktik olabilir. Ancak bir çok erotik film yıldızının kendi NFT’lerini pazarlamaya çalıştığı dönemde böyle bir açıklamayla gelmesi dikkat çekiyor.

Elon Musk Twitter’ı almak için Tesla hisselerini ipotek etmek zorunda kalabilir