Epson, İlk Küçük Boyutlu UV Düz Yataklı Yazıcısını Piyasaya Sürüyor

düz yataklı

Epson, özellikle promosyon ürünleri sektöründeki küçük işletmelerin ihtiyaçlarını karşılamak için giriş seviyesi bir A4 UV düz yataklı yazıcı üretti. Epson’ın SC-V1000 A4 düz yataklı UV yazıcısı, çok çeşitli malzemelerde yüksek kaliteli görüntüler elde etmenin kompakt ve uygun fiyatlı bir yolunu sunuyor

Epson, özellikle promosyon ürünleri sektöründeki küçük işletmelerin ihtiyaçlarını karşılamak için giriş seviyesi bir A4 UV düz yataklı yazıcı geliştirdi. Son derece kompakt ve uygun fiyatlı SureColor V1000, hemen hemen tüm sert yüzeylere baskı yapabiliyor. Bu özelliği sayesinde bu ürün, promosyon amaçlı ve kişiselleştirilmiş ürünler oluşturmak için ideal bir çözüm haline geliyor.

SC-V1000, fotoğraf sektöründeki perakendecilerinden küçük eşya üreticilerine, e-ticaret yazıcılarına ve tema parkları gibi turistik mekanlara kadar çok çeşitli işletmelerin ilgisini çekecek.

 düz yataklı

Masaüstüne kolayca sığıyor

Epson’ın ödüllü SureColor teknolojisini temel alan SC-V1000; akrilik, polikarbonat, PVC, alüminyum, metal, polyester, köpük levha, stiren, ahşap ve taş dahil olmak üzere kalınlığı 70 mm’ye kadar olan çok çeşitli malzemelere doğrudan baskı yapabiliyor. 6 renkli (CMYK artı beyaz ve vernik) entegre mürekkep paketi sistemine sahip SC-V1000, kolayca özelleştirilebilen son derece hassas ve ayrıntılı görüntüler üretiyor. Kompakt bir boyuta (699 mm x 699 mm) sahip olan yazıcı, çoğu standart çalışma tezgahına ve masaüstüne kolayca sığıyor ve ünitenin arkasında yer bırakılması gerekmediği için köşelere veya duvara yerleştirilebiliyor.

 düz yataklı

Manuel bakım ihtiyacı yok

Küçük işletmeler için uygun fiyatlı olacak şekilde tasarlanan SC-V1000‘in, manuel bakım ihtiyacını ortadan kaldıran sezgisel ve basit bir dokunmatik ekran aracılığıyla etkinleştirilen otomatik temizleme sistemiyle kullanımı ve bakımı da son derece kolay. Epson’ın Değiştirilebilir Mürekkep Paketi Sisteminin (RIPS) kullanılması, mürekkeplerin değiştirilmesini son derece kolay hale getiriyor. SC-V1000’de standart olarak entegre bir hava filtreleme sistemi ve koku azaltma işlevi bulunuyor. SC-V1000, USB veya Wi-Fi bağlantısı seçenekleri sunarken Epson Edge Print RIP yazılımı, Epson PORT bağlantısı ve üçüncü yıla uzatılmış garantiyle birlikte geliyor.

İngiltere Başkanı haftada 36 saat oruç tutuyor!