İngiltere Başkanı haftada 36 saat oruç tutuyor!

İngiltere Başkanı haftada 36 saat oruç tutuyor!

İngiltere Başkanı Rishi Sunak’ın her hafta 36 saat oruç tuttuğu ortaya çıktı. İşte tüm detaylar.

Arkadaşları, başbakanın Pazar günü saat 17.00’den Salı sabahı 05.00’e kadar su, çay veya sade kahveden oluşan bir diyetle hayatta kaldığını söylüyor. İngiltere başbakanına yakın biri Biri şunu söyledi: “İnanılmaz derecede disiplinli. Pazartesi günleri hiçbir şey yemiyor. Pazartesi günleri sık sık ziyaretlerini yaptığı göz önüne alındığında bu gerçekten dikkate değer. Bu onun hayatının ve işinin her alanında gösterdiği disiplinin, odaklanmanın ve kararlılığın gerçek bir kanıtı” ifadelerini kullandı.

İngiltere Başkanı haftada 36 saat oruç tutuyor!

43 yaşındaki İngiltere başkanı Bay Sunak, daha önce Hindu dininin önemli bir parçası olan uygulama hakkında konuşmuştu ancak orucunun tam kapsamı şu ana kadar açıklanmamıştı. Daha önce sabah rutininin erken kalkma ve yorucu bir Peloton antrenmanından oluştuğunu, ardından ya hiç kahvaltı yapmadığını ya da Yunan yoğurdu ve yaban mersini gibi küçük bir kahvaltıyı takip ettiğini açıklamıştı. Geçtiğimiz yıl Twenty Minute VC podcast’inde yer alan Bay Sunak, uyanmak için tercih ettiği saatin sabah 6 olduğunu açıklamıştı.

Peloton antrenmanlarının, özellikle de markanın en popüler eğitmenlerinden biri olan Cody Rigsby’nin önderlik ettiği antrenmanların “büyük bir hayranı” olduğunu ve dolayısıyla çok sayıda Britney Spears dinlediğini de söylemişti. “Ben büyük bir Cody Rigsby hayranıyım. Kendisi uzun süredir favorim, bu da Britney’i çok dinlemeniz gerektiği anlamına geliyor” dedi. Bay Sunak, Peloton dersine katılmadığı zamanlarda koşu bandında koşmayı veya yerel eğlence merkezinde yüksek yoğunluklu aralıklı antrenman yapmayı tercih ediyor.

Cardata ChatGPT 4.0 Üzerinden İkinci El Fiyat Sorgulama Dönemini Başlattı!