Epic Games Store 12 oyunu ücretsiz verecek!

epic games

Steam ile rekabet halinde olan Epic Games Store ses getirecek bir kampanyaya daha imza atıyor. Epic Games’in dijital mağazası yılbaşına kadar 12 oyunu ücretsiz olarak dağıtacak. İşte detaylar.

Oyun sektörünü az çok yakından takip edenlerin de bildiği üzere son dönemde dijital mağazalar hızlı bir yükseliş içerisine girdi. Günümüzden 10 yıl öncesine kadar dijital mağazaların kullanım oranı yok denecek kadar azdı. Fakat şimdilerde, oyunları fiziksel olarak satın alanların sayısı yok denecek kadar azaldı.

Dijital mağazaların bu kadar popüler olmasının temel nedeni ise çok daha ucuz olması. Dönemsel indirimler sayesinde oyunların dijital kopyalarında yüzde 50’nin üzerinde indirimler ile karşılaşabiliyoruz.

PC denildiğinde oyun severlerin aklına gelen ilk dijital mağaza elbette Steam. Şimdiye kadar Steam ile rekabet edebilecek bir mağaza karşımıza çıkmamıştı. Ta ki Epic Games dijital mağazasını açana kadar.

Epic Games Store bedava oyun dağıtıyor!

Epic Games tarafından açılan mağaza, bazı oyunları tekeline alarak kullanıcı sayısını önemli oranda arttırdı. Özellikle 2019 boyunca her hafta 2 oyunu ücretsiz olarak kullanıcılarına sunması, oyun severlerin Epic Games’i tercih etmesine zemin hazırladı.

epic games 1

Epic Games tarafından geçtiğimiz gün yapılan açıklamada ise yıl başına kadar 12 oyunun daha ücretsiz olarak sunulacağı belirtildi. Dilerseniz bahse konu açıklamaya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Nintendo Switch için gelecek olan indie oyunlar