En ucuz benzinli otomobiller Mayıs 2019

en ucuz benzinli

#İŞBİRLİĞİ

Son dönemde kur bazlı yükseliş otomobil fiyatları zamlanacak mı sorusunu da beraberinde getirdi. İşte Mayıs ayında en ucuz benzinli otomobiller.

Ülkemizde sıfır otomobil almak pek de kolay bir iş değil. Özellikle de şu dönemde. Aslında geçtiğimiz yılın bu dönemlerinde hiç bir sorun yoktu. Döviz kurları yükselişe geçmemiş, faiz oranları da gayet makul seviyelerdeydi. Fakat Ağustos ayında patlak veren kriz sonrası dolar 7TL sınırına dayanırken, faizler de hatırı sayılır ölçüde artmıştı.

Ekonomide yaşanan bu dalgalanma en çok da otomobil sektörünü etkiledi. Zaten yüksek olan otomobil fiyatlarının üzerine bir de döviz kurunun etkisi yansıyınca, sıfır araç almak adeta hayal oldu.

Sonrasında gelen ÖTV indirimleriyle fiyatların ateşi biraz söndürülmüş olsa da yüksek faiz oranlarından ötürü pazarda beklenen rahatlama gerçekleşemedi.

Peki bugün sıfır otomobil satın almak isteyen birisi minimum kaç bin Türk Lirası’nı gözden çıkarmalı? Bu yazımızda en ucuz benzinli otomobiller listesi ile karşınızdayız. Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri en ucuz benzinli otomobiller listesi ile başbaşa bırakalım.

En ucuz benzinli sıfır otomobiller Mayıs 2019

Renault Clio

Renault Clio

Model: Joy 1.2 75bg
Satış Fiyatı: 80.400 TL