En Sağlam Tablet: Panasonic Toughpad JT-B1

tablet

Akıllı telefonların suya ve darbeye karşı dayanıklı modelleri piyasaya çıkmaya başladı. Suya ve darbeye karşı elektronik aletlerin dayanıklı olması, kullanım bakımından da güven sağlıyor. Bugün bu konuda en sağlam garantiyi veren ürün, Panasonic firmasının tableti Toughpad JT-B1.

Zorlu koşullar içerisinde çalışanlar düşünülerek tasarlanan bu tablet, suya, darbeye ve toza karşı dayanıklı. Ancak bu dayanıklılık öyle sürpriz bir durum yaşandığında bir kereliğe mahsus değil. Yani bir inşaat firmasında çalışan kimsenin elinde Panasonic Toughpad JT-B1 varsa, güven içerisinde kullanabilir. Suya düşecek, yüksekten düşecek diye kaygılanmadan kendi işine rahatça bakabilir. Yapılan testlerde görülen o ki Panasonic suyun içerisinde temizliğinin yapılabileceği, yüksek yerlerden düştüğünde çalışma performansından ödün vermeyen, toprak altında kaldığında eskisi gibi çalışabilen bir tablet geliştirmiş. Chıp TV1 ekibinin yaptığı test sonuçlarında görünenler bunlar. Panasonic Toughpad JT-B1, dayanıklılığının arttırılması için dış cephesi kauçukla kaplanmış. Biraz kalın gibi ancak avucunuza rahatça oturabiliyor. Tek elle kullanıma uygun, sağlam ve kaliteli bir tasarım.

tablet

7.0 inç ekrab boyutuna sahip. 1024*600 piksel çözünürlüğü var. Görüntü performansı iyi derecede. Biraz parlak ayarlanan ekran, kapalı alanlarda çalışanlar düşünülerek yapılmış. Ancak açık alanlarda da sorunsuz bir görüntü seçeneği kullanıcılarına sunuyor. Android 4.0 işletim sistemine sahip olan Panasonic Toughpad JT-B1, dokunmatik ekran performansında rakiplerine göre geride. Şayet tepki verme işinde el hareketinizi ikinci kez tekrarlamak zorunda kalabilirsiniz. Ancak 1.5 GHz hız sayesinde hızlı işlem kapasitesi sunuyor. Tablet çift çekirdekli yapıya sahip. Bu tabletin en büyük özelliği, kötü şartlara karşı gösterdiği dayanıklılık.