En iyi selfie kamerasına sahip en ucuz akıllı telefonlar!

selfie

#İŞBİRLİĞİ

En iyi selfie fotoğrafları hangi akıllı telefonlar ile çekilir? Bugün ki yazımızda en iyi selfie kamerasına sahip en ucuz akıllı telefonlar listesi ile karşınızdayız.

Malum, artık akıllı telefonların fotoğraf kalitesi profesyonel makinaların seviyesine ulaşmış durumda. Özellikle üst segmentteki bazı modeller, gerçekten fotoğrafçılık anlamında ışık saçıyor diyebiliriz.

Fakat araştırmalar son dönemde kullanıcıların ana kameradan ziyade telefonların ön kamerasını kullandığını gözler önüne serdi. Bu durumun temel nedeni ise selfie trendi. Aslına bakılırsa bu trend o kadar da eski sayılmaz. Şurada 3 – 4 sene öncesine kadar selfie diye bir terim yoktu. Fakat sonrasında insanlar Instagram hesaplarını öz çekim fotoğraflarıyla doldurmaya başladılar.

Bu yeni trend üreticilerin ön kamera konusunda daha hassas davranmasına zemin hazırladı. Ön kamera tarafındaki rekabetin artması sonucu olarak selfie odaklı modeller ortaya çıktı.

Bugün ki yazımızda en iyi selfie kamerasına sahip en ucuz akıllı telefonlar ile karşınızdayız. Bu listemizde yüksek ön kamera çözünürlüğüne sahip en ucuz modelleri sizlere sunacağız.

En iyi selfie kamerasına sahip en ucuz akıllı telefonlar listesini oluştururken iki şeyi ön planda tuttuk. Birincisi telefonun ön kamera çözünürlüğü, ikincisi ise telefonun fiyatı.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri selfie kamerasıyla dikkat çeken en ucuz akıllı telefonlar ile başbaşa bırakalım.

En iyi selfie çeken, en ucuz modeller

Xiaomi Mi A2Xiaomi Mi A2 1

Yonga Seti: Snapdragon 660
RAM: 4GB
Arka Kamera: 12MP + 20MP
Ön Kamera: 20 MP, f/2.2, 1/2.8″, 1.0µm
Batarya: 3000 mAh
Ortalama Fiyatı: 1600TL