Haftanın en çok izlenen Netflix filmleri belli oldu

Netflix ve Microsoft arasında gizli anlaşma!

Popüler dijital içerik platformu Netflix, her hafta olduğu gibi bu hafta da en çok izlenen film listesini paylaşmayı ihmal etmedi.

Haftanın en çok izlenen Netflix filmleri belli oldu. Dijital içerik servisi denildiğinde akla gelen ilk platform hala Netflix oluyor. Her ne kadar son zamanlarda başta Disney+ olmak üzere pek çok rakibi tarafından tahtı sallanmaya başlasa da, yine de Amerikalı medya devi gerek platforma eklediği içeriklerle gerek her geçen gün artan kullanıcı sayısıyla liderliği elinde bulundurmaya devam ediyor.

Netflix gelecek yıl 'ekstra kullanıcı' ücreti almaya başlayacak

Netflix’in popüler kalabilmesinin en önemli nedenlerinden biri de kuşkusuz haftalık olarak paylaştığı “enler” listesi. Buna göre şirket, düzenli periyotlar halinde en çok izlenen filmleri, en çok izlenen dizileri ve bunun gibi birçok farklı listeyi paylaşıyor.

Netflix ek ücret almaya başlayacak!

Haftanın en çok izlenen Netflix filmleri belli oldu

Tabi haliyle bu listeler çoğu defa sosyal medyada gündem olarak Netflix’in popülaritesine popülarite katıyor. Amerikalı dijital içerik servisinin bu haftaki son listesi ise 19 – 25 Aralık 2022 tarihleri arasında en çok izlenen filmleri konu edindi.

Netflix ek ücret almaya başlayacak!

Açıklanan listeye göz attığımız zaman, bu tarihler arasında en çok izlenen dizinin 82 milyon 140 bin saat ile Glass Onion: A Knives Out Mystery olduğunu görüyoruz. Üstelik bu film kendisinden sonra gelen isimlere de büyük fark atmış. Öyle ki listenin ikinci sırasında yer alan The Volcano: Rescue from Whakaari isimli yapım 25 milyon 110 bin saat izlenirken, üçüncü sıradaki Guillermo del Toro’s Pinocchio ise 19 milyon 680 bin saatlik izlenme süresine ulaşmış.

Twitter, siyasi reklam yasağını kaldırdı