Elon Musk kripto para spekülasyonlarına devam ediyor: Yine fiyatı 2 kat artırdı

Teknoloji sayesinde çok zengin olan insanlar

Elon Musk kripto para konusunda sürekli olarak spekülasyon yapmasıyla biliniyor. Özellikle son dönemlerde bunu iyice artırdığı görülüyor. Hadi gelin konuyla alakalı merak edilen tüm detaylara birlikte bakalım.

Dünyanın en önemli girişimcileri arasında yer alan Musk, kripto paralara fazlasıyla ilgili. Ancak onun bu ilgisi kripto para teknolojileri ile ilgili değil. Daha çok Dogecoin dikkatini çekiyor. Bu tür kripto paraları en az 2 kat artırması kullanıcıların önemli ölçüde kazançlı çıkmasını sağlıyor. Aynı şekilde bazı yatırımcıların batmasına neden oluyor.

Neredeyse her ay Dogecoin tweetleri atarak fiyatı fazlasıyla yükselten Musk, bu defa strateji değiştirdi. Dogecoin yerine başka bir kripto para birimini tercih etti.

Elon Musk kripto para spekülasyonlarına BABYDOGE ile devam ediyor

Birçok kişi artık onun attığı tweetlere alıştığı için Dogecoin fiyatının aşırı artması mümkün olmuyor. Bu nedenle Musk yeni bir yöntem buldu. Dogecoin gibi kripto paraların küçültülmüş hallerini kullanıyor. Mesela BABYDOGE bunun en iyi örnekleri içerisinde yer alıyor.

Elon Musk kripto para

BABYDOGE ile ilgili tweet atan Musk, fiyatları yüzde 100 oranında artırmayı başardı. Böylece tahmin edilenden çok daha fazla yükseliş yakalandı. Açıkçası hiç kimse böyle bir yükseliş yaşanmasını beklemiyordu. Elon Musk tweetleri bu noktada önemli bir artış gelmesini sağladı.

Elon Musk yeni Bitcoin tweeti attı

Kripto para dünyası spekülasyonlara fazlasıyla açık. BABYDOGE kripto parasının maksimum arzı 420.000.000.000.000.000 olduğu için fiyatlar çok hızlı bir şekilde değişebiliyor. Peki siz bu tür kripto para spekülasyonları için ne düşünüyorsunuz? Yorumlar bölümünden fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.