Elon Musk Godzilla vs Kong filmiyle dalga geçti

godzilla kong

Dünyanın en zengin iş adamlarından biri olan Elon Musk Godzilla vs Kong filmiyle dalga geçti. İşte konunun detayları.

Uzun bir süredir merakla beklenen Godzilla vs. Kong filmi kısa bir süre önce vizyona girdi. Film sinemayla eş zamanlı olarak HBO Max’ta da yayınlandı. HBO Max’ta yayınlanınca filmin korsan platformlara düşmesi de çok gecikmedi.

Film isminden de anlaşılabileceği üzere Godzilla ve Kong arasındaki mücadeleyi konu ediniyor. Filmin başlarında Kong’un Godzilla’dan saklanmak için bir tesise kapatıldığına tanıklık ediyoruz.

Sonrasında ise iki yaratık bir şekilde kozlarını paylaşıyor. Şimdiye kadar film pek çok eleştiri aldı. Bu eleştirilerden birisi de Elon Musk’tan geldi. Musk filmin Oyun Dünya’da geçen bir sahnesiyle kafa buldu.

Elon Musk Godzilla vs Kong filmiyle dalga geçti

Filmin bir sahnesinde Kong ve beraberindekiler Oyuk Dünya’ya giriş yapıyorlar. Buraya kadar herşey normal. Anormal olan şey ise Oyuk Dünya’nın Güneş (ya da benzeri bir yapı) ile aydınlatılıyor olması. Musk bu sahne için yönetmenin fazla uyuşturucu kullandığı imasında bulundu.

Normal şartlarda Oyuk Dünya’nın tamamen karanlık ya da hafif aydınlık bir şekilde resmedilmesi gerekirdi.

Elbette filmdeki saçmalıklar bununla da bitmiyor. İlk iki filmde boyu gökdelenleri aşan Godzilla’nın bu filmde bir savaş gemisinin üzerine çıkarak Kong ile çarpışması da büyük tepki çekti.

Türkiye Uzay Ajansı paylaşımı sonrasında sosyal medya çalkalandı