Elon Musk dolandırıcıların yeni cazibe merkezi oldu: Çok büyük vurgunlar yapıldı

Elon Musk Bitcoin'e destek çıktı! İşte detaylar

Birçok alanda yaptığı yatırımlarla bilinen Elon Musk dolandırıcıların yeni cazibe merkezi haline geldi. Özellikle son olaylar bardağı taşıran damla oldu. İşte tüm detaylar

Elon Musk dolandırıcıların en çok kullandığı isimlerden birisi haline geldi. Yapılan vurgunlar sadece küçük miktarlarda değil. Dudak uçuklatacak seviyelerde dolandırma hikayeleri duyuyoruz. Özellikle kripto paralar üzerinden dolandırıcılık işlerinin daha fazla arttığını söyleyebiliriz.

İnsanların büyük bir bölümü hızlıca para kazanmak istiyor. Ellerindeki miktarı en az 10 kat artırma amacında olan ve bunu hızlıca yapmak isteyenler ne yazık ki dolandırılıyor. Hatırlayacağınız üzere Çiftlikbank tam da böyle bir nedenden dolayı bir sürü insanı dolandırdı.

Elon Musk ismi yatırımcılara büyük güven veriyor

Elon Musk tarafından yapılan son dönem paylaşımlar genellikle kripto paralar ile ilgili. Onun özellikle de Dogecoin hayranlığı biliniyor. Ayrıca kendi şirketi olan Tesla üzerinden Bitcoin bile satın almıştı. Bu durum birçok dolandırıcının onun ismini kullanarak kripto para toplamasına neden oluyor.

Elon Musk dolandırıcıların

Almanya’da yaşayan bir adam böyle bir dolandırıcılığın en büyük kurbanları içerisinde yer alıyor. Elon Musk tweet paylaşımını gördüğünde onun hemen altında bir başka yorum olduğunu gördü. Bu yorumda link vardı. Linke tıkladığınızda bir sayfaya yönlendiriliyorsunuz. Sayfada Musk’ın bir Bitcoin hesap cüzdanı verdiği ve buraya Bitcoin yatıranların iyi kazanç sağlayacağı yazıyordu.

Elon Musk Tesla hisselerini satmak zorunda kalabilir!

 

Elon Musk ismine güvenen Almanya’daki bu adam hemen 10 Bitcoin yatırdı. Fakat buraya yatırdıktan sonra kendi hesabında hiçbir değişim olmadığını gördü. Yani dolandırıldığını anladı. Şu an için 10 Bitcoin yaklaşık olarak 580 bin dolar yapıyor. bu adam kaybettiği paranın üzerine ne yazık ki en fazla sadece soğuk su içebilir.