Elon Musk Bitcoin’e yeni bir rekor kırdırdı

elon musk

Dünyanın en zengin insanlarından biri olan Elon Musk geçtiğimiz günlerde Bitcoin’e yeni bir rekor daha kırdırdı. İşte konunun detayları.

Dünyanın en zengin insanlarından biri olan Elon Musk‘ın kripto paralara olan ilgisini artık duymayan kalmadı. Kısa süre önce Musk’ın sahibi olduğu Tesla, Bitcoin’e 1.5 milyar dolarlık yatırım yapacağını açıklamıştı. Ayrıca Bitcoin’le ödeme kabulüne başlayacağının da sinyallerini vermişti.

Musk ise Dogecoin ile ilgili bazı söylemlerde bulunmuş ve bu tokenin kısa sürede 8 – 9 kat değerlenmesini sağlamıştı. Musk geçtiğimiz gün Twitter üzerinden yaptığı bir hamle ile Bitcoin’in yeni bir rekor kırmasını sağladı.

Elon Musk Bitcoin’e yeni bir rekor kırdırdı

Musk bir günlüğüne Twitter’daki profil resmini Bitcoin logosu ile değiştirdi. Elon Musk’ın bu hamlesi sonrasında Bitcoin’den yeni bir rekor daha geldi. Elbette şunu da belirtmeden geçmeyelim.

Bitcoin zaten düzenli bir yükseliş içerisindeydi. Dolayısıyla Musk’ın attığı tweetin Bitcoin’in yükselişi üzerine ne derece etki ettiği önemli bir soru işareti olabilir.

Malum şu sıralar kripto paralarda ani yükselişler söz konusu. Neredeyse hergün yeni bir token rekor kırıyor. Neyin ne olacağı ise tam olarak belli değil. Kimilerine göre kripto paralar hala patlamaya hazır bir balon. Kimileri ise Bitcoin ve diğer alt tokenlerin gelecekte çok daha değerli olacağını düşünüyor.

Peki sizin bu konudaki düşünceleriniz nelerdir? Dilerseniz yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.

Bitcoin ile ilgili iddialar kafaları karıştırdı