Bitcoin yüzde 80 değer kaybedebilir

Dev şirketin Bitcoin adımı

Son dönemde rekor üzerine rekor kıran Bitcoin’in ani bir değer kaybına uğrayacağı düşünülüyor. Peki gerçekten de Bitcoin değer kaybedecek mi? İşte konunun detayları.,

Artık hayatımızda kripto para diye bir gerçek var. Özellikle teknoloji dünyasındaki önemli isimlerin kripto paralara olan güveni, geleceğe dair tahminleri bu merkezi olmayan para birimlerini daha da değerli kıldı.

Bitcoin’le başlayan bu serüven günümüzde binlerce token ile devam ediyor. Hali hazırda Türkiye’de de kripto para alışverişinin yapıldığı pek çok borsa mevcut. Bu borsalar üzerinden çeşitli tokenler alıp, satabiliyorsunuz.

Elon Musk Bitcoin'e destek çıktı! İşte detaylar

Bitcoin yüzde 80 değer kaybedebilir

Kripto paralarla az çok ilgilenenlerin de bildiği üzere ralli dönemleri sonrasında olağan bir düzeltme politikasına gidiliyor. Örneğin bu hafta alt coinlerde ufak bir düzenlemeye gidildi. Bu düzenleme sonrasında pek çok coinde önemli değer kayıpları meydana geldi.

Bazı kripto para analistleri Bitcoin’in de yaptığı ralli sonrasında büyük oranda değer kaybedeceğini iddia ediyor. Bu değer kaybının ne kadar olacağı tam net bilinmese de bazı analistler Bitcoin’in yüzde 80 oranında eriyeceğini öngörüyorlar.

Son dönemde Bitcoin’e olan yatırımların sayısı hayli arttı. Ayrıca pek çok bilinen isim de Bitcoin’le ödeme alacağını duyurdu. Dolayısıyla Bitcoin’in mevcut rallisi sonrasında yüzde 80 değer kaybına uğraması çok da mümkün görünmüyor. Elbette kripto para piyasasında her an, her şeyin mümkün olduğunu da unutmamak gerekiyor.

5G Türkiye’ye ne zaman gelecek?