Elon Musk Apple genel merkezinde!

Elon Musk

Dünyanın en zengin insanı ve son zamanların en çok konuşulan ismi Elon Musk, son derece sürpriz bir şekilde Apple genel merkezini ziyaret etti ve Tim Cook ile görüştü.

Elon Musk Apple genel merkezinde! Her yaptığı, her söylediği olay olan Elon Musk bir şekilde gündemdeki yerini koruyama devam ediyor. Son 1,5 sene de kaybettiği yaklaşık 100 milyar dolara rağmen hala dünyanın en zengin insanları listesinin zirvesinde bulunan Elon Musk, özellikle Twitter yatırımı ile popülaritesini arttırmıştı.

Elon Musk, Twitter'ın yeni doğrulama hizmeti hakkında konuştu

Ancak bugüne kadar yaptığı yanlış seçimlerle ünlü sosyal medya platformunu geriye götüren milyarder isim, son zamanlarda özellikle Apple’a karşı açık bir cephe almışa benziyordu.

Elon Musk, Twitter'ın yeni doğrulama hizmeti hakkında konuştu

Elon Musk Apple genel merkezinde!

Nitekim henüz birkaç gün önce Apple aleyhine düzenlenmiş bir videoyu retweet yapmasıyla gündeme gelen Elon Musk, sonrasında ise “Apple, Twitter’ı App Store’dan kaldırmakla tehdit etti.” gibi bir paylaşım yaparak gündemi bir kez daha ısıtmıştı. Bu gelişmelerden sonra herhalde kimse şu sıralar Elon Musk ile Apple CEO’su Tim Cook’un bir araya gelmesini beklemiyordu. Ancak bu da oldu.

Elon Musk, bu hesapların banlanacağını duyurdu!

Elon Musk tarafından Twitter üzerinden paylaşılan kısa bir videoda, ünlü iş insanının bir başka ünlü iş insanıyla yani Tim Cook ile birlikte gezdiği anlaşılıyor. Videonun açıklamasına: “Tim Cook’a, beni bu güzel Apple parkında gezdirdiği için teşekkür ediyorum.” şeklinde bir not düşen Elon Musk, hem bu paylaşımıyla hem de kullandığı üslupla herkesi şaşırttı. Bununla birlikte ne Elon Musk ne de Tim Cook bu buluşmanın neden gerçekleştiğine veya konuşmada nelerin gündeme geldiğine yönelik herhangi bir açıklamada bulunmadı.

Apple, Hollanda Ligi’nin yayıncısı olabilir