Ellen ekranlara veda ediyor

Ellen ekranlara veda ediyor

Ellen DeGeneres ekranlara veda edip emekliye ayrılıyor. İşte tüm detaylar.

Ellen DeGeneres, bu ayın başındaki bir stand-up gösterisinde hayranlarına “işinin bittiğini “söyleyerek emekliliğini duyurmuş gibi görünüyor. 66 yaşındaki talk show sunucusu ve komedyen, “Ellen’s Last Stand… Up” turnesinde izleyicilere, yeni bir Netflix özel bölümü için çekilecek olan son bölümlerini tamamladığında şöhretinin biteceğini söyledi. Gösterinin Santa Rosa’daki Luther Burbank Sanat Merkezi’nde düzenlenen Soru-Cevap bölümünde bir hayran, DeGeneres’e tur bittikten sonra ekranlara geri dönüp dönmeyeceğini veya Broadway’de tiyatro yapmak isteyip istemediğini sordu. SFGate’e göre DeGeneres “Hımm, hayır” dedi. “Bu beni son görüşünüz. Netflix özel programımdan sonra işim bitti” ifadelerini kullandı.

Ellen ekranlara veda ediyor

Başka bir kişi, DeGeneres’in Kayıp Balık Nemo ve Kayıp Dory filmlerindeki balık Dory rolünü yeniden canlandırmasını umduklarını söyledi, ancak DeGeneres onlara şöyle dedi: “Hayır, artık güle güle gidiyorum.”

Haziran ayında başlayan stand-up gösterilerinde DeGeneres, The Ellen DeGeneres Show adlı TV dizisinde personelin zehirli bir çalışma ortamına ilişkin suçlamalarına değiniyor. Taylor Swift’den Steve Carell’e, Britney Spears’tan Ryan Gosling’e kadar birçok ünlüyü ağırlayan Ellen Show, 20 yıl aradan sonra, ırkçılık, cinsel taciz ve perde arkasında gözdağı iddiaları üzerine 2022’de sona erdi. DeGeneres yayında özür diledi ve WarnerMedia’nın soruşturmasının ardından üç yapımcı kovuldu. Artık emekli vakti de geldi denebilir.

Xiaomi 15 Pro, 5x periskop yakınlaştırma kamerasına sahip olacak