Elektrikli otomobil satışında büyük gelişme!

Renault elektrikli otomobil

Otomobil sektörünün lider üreticilerinden olan Hyundai, oldukça önemli bir açıklama yaptı. İşte detaylar!

Elektrikli otomobil satışında büyük gelişme! Elektrikli otomobile olan ilgi ve talep gün geçtikçe daha da artıyor. Bundan sebep pek çok üretici elektrikli otomobil arzını da arttırıyor. Hatta sırf bu sebepten dolayı çok sayıda efsane model, üretim macerasını noktaladı.

Apple elektrikli otomobil

Bahsi geçen modeller arasında Volkswagen Passat, Ford Mondeo, Ford Fiesta, Opel Insignia gibi araçlar yer alıyor. Hyundai de yapmış olduğu yeni bir açıklama ile elektrikli otomobil konusunda ne kadar ciddi olduğunu göstermiş oldu.

Elektrikli otomobil fiyatlarında düşüş

Otomotiv devinden şok açıklama! Artık sadece elektrikli otomobil satacak!

Yapılan duyuruya göre Güney Koreli otomotiv devi, artık Norveç’te herhangi bir içten yanmalı motora sahip araç satmayacak. Bir başka deyişle marka söz konusu ülkede artık sadece ve sadece elektrikli otomobil satacak. Hyundai Norveç Genel Müdürü konumunda olan Thomas Rosvold, konu hakkında önemli açıklamalar yaptı. Rosvold, “Model portföyümüze büyük bir inancımız var ve şimdi Ioniq 6’yı piyasaya sürdüğümüze göre Norveç pazarında sadece tamamen elektrikli otomobiller satmanın zamanı geldi.” ifadelerini kullanarak müjdeyi verdi.

Renault elektrikli otomobil

Norveç elektrikli otomobil konusunda lider ülke olarak biliniyor. Bu anlamda diğer dünya ülkelerine adeta örnek olan Norveç, dönüştürülebilir enerjiyi en iyi kullanan devletlerin başında geliyor. Dünya’nın en temiz havasını soluyan ülkede elektrikli otomobiller için oluşturulan şarj istasyonlarının sayısı da hayli fazla. Umuyoruz ki kısa süre içerisinde Türkiye’de de böyle bir tablo görürüz.

PlayStation Plus yeni yıla bomba gibi iki oyunla giriyor