Efsane Kasım Hareketliliği  1 Kasım’da Başlıyor

Hepsiburada v Efsane Kasım

E-ticarette yılın en heyecan verici ayı Efsane Kasım, Hepsiburada’nın özel indirim, kampanya ve ödeme avantajlarıyla 1 Kasım’da başlıyor.

Efsane Kasım’da milyonlarca çeşit üründe büyük indirimlerin yanı sıra, müşterilerine kredi limitine takılmadan taksitli ödeme imkanı sunacak. HB Limiti kredi kartı limitinden düşmeyecek. Ayrıca ödeme kolaylıkları platformdaki 101 bini aşkın satıcının da yıl içindeki en yüksek ciroyu elde etmesine katkı sağlıyor.

Efsane Kasım kapsamında sunulan indirimlerden faydalanarak ihtiyaçlarını karşılamak isteyenler için aile bütçelerini nefes aldıracak ödeme çözümleri de sunulacak.

Kart limitine takılmadan ihtiyaçlarını satın alanlar ayrıca, 12 ay taksit imkanıyla ödemeye başlayabilecek. “Şimdi Al, Şubat’ta Öde” kampanyası sayesinde ise, anlaşmalı banka kartlarıyla müşteriler,  aklındaki ürünleri hemen alırken, ödemeye ise Şubat’ta başlayacak.

1 Kasım’da başlayacak Efsane Kasım kapsamında hayata geçirdiği kampanyalar ile milyonlarca üründe özel indirimler sağlarken, Premium üyeleri yaptıkları alışverişlerden 3% Hepsipara kazanma ile kargo bedava ve kapıda iade gibi ayrıcalıklardan faydalanabilecekler. Ayrıca Hepsipay ile ödeme çözümleri, HepsiJET ile ürün teslimatında üstün deneyimini sunacak.

Hepsiburada Efsane Kasım

Vergisiz Telefon ve Bilgisayarda Liderlik

Öğrencilerin vergisiz olarak satın alabileceği telefon ve bilgisayar modellerini 1 Kasım’dan itibaren avantajlarıyla sunulacak. Hepsiburada, öğrencilerin aldığı vergisiz telefon, tablet ya da bilgisayarları ertesi gün ya da hızlı teslimat avantajlarıyla Türkiye’nin 81 iline ulaştırmaya başlayacak.

Link Gelir  

Geçtiğimiz yıl duyurduğu ve kullanıcılarının yaptığı listeleri yakın çevresi, arkadaş grupları ve sosyal medya hesaplarında paylaşarak gelir elde edebilecekleri özelliği LinkGelir ile kullanıcılara aylık 50 bin TL’ye kadar Hepsipara kazanma imkanı da sunuyor.

Rekor Bekleniyor: 120Bin Telefon, 3 Milyon Çorap, 200 Otomobil

Hepsiburada kullanıcılarına; 3 milyon çorap, 1 milyon bardak, 500 bin sweatshirt, 750 bin bebek body’sinin yanı sıra binlerce tava, spor ayakkabı yastık, nevresim, termos ve saklama kabı sunulacak.

Cumhurbaşkanlığı Kararı ile üniversite öğrencilerine sunulan vergisiz cihaz projesi kapsamındaki cihazlar da dahil olmak üzere 80 bin laptop, 25 bin tablet ve 120 bin cep telefonu uygun fiyatlar ve ödeme koşulları ile Efsane Kasım için de müşterileriyle buluşturacak.

Kasım ayına özel uygun fiyatlı arsa ve 200 adet otomobili satışa sunulacak.

Huawei MatePad 11 PaperMatte akıllı tablet inceleme