Hepsiburada’dan Anında %20 İndirim

Hepsiburada v Efsane Kasım

Esnafın ihtiyaçlarını dükkanından çıkmadan tek bir tuşla indirimli yapabilmesini hedefleyen Vodafone ve Hepsiburada iş birliği kapsamında elektrikli ev aletleri, otomobil, yapı market ve bahçe kategorilerindeki tüm ürünler Vodafone’lu esnafa özel %20 indirimli.

Türkiye’de işletmelerin dijital haritasını çıkararak ihtiyaçlarını belirlemek üzere Yarına Hazırım Platformu’nu geliştiren Vodafone, e-ticarette Türkiye’nin lider sitesi olan Hepsiburada ile yeni kampanyasını duyurdu. Esnafa maliyet avantajı sağlayacak ve online alışveriş kolaylığını yaşatacak kampanyada Vodafone’lu esnaf, Hepsiburada alışverişlerini %20 indirimle gerçekleştiriyor.

Hepsiburada

2-9 Ocak döneminde sadece bir hafta boyunca geçerli olacak özel kampanya kapsamında Hepsiburada’dan elektrikli ev aletleri, otomobil, yapı market, bahçe kategorilerinde tüm ürünler %20 indirimle Vodafone’lu esnafa sunulacak. Vodafone’lu esnaf dükkanından çıkmadan ihtiyaçlarını akıllı telefonu, tableti ya da bilgisayarıyla internete girerek Hepsiburada’dan tek tıkla edinebilecek ve ürünler esnafın kapısına kadar gelecek.

Samsung’dan Kavisi Bilgisayar Atağı: Samsung Ativ One 7 Curved