Efsane dizi Aşk-ı Memnu ekranlara geri dönüyor!

ask

Bir zamanların reyting rekortmeni dizisi Aşk-ı Memnu, yakın zamanda ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor.

Efsane dizi Aşk-ı Memnu ekranlara geri dönüyor! Türk dizi tarihinin en çok sevilen dizilerinden bir tanesi hiç şüphesiz ki Aşk-ı Memnu olmuştur. Halit Ziya Uşaklıgil’in ölümsüz eseri, televizyon ekranlarına aktarıldı ve dizi adeta reyting rekorları kırdı. Özellikle Bihter Ziyagil karakterine hayat veren Beren Saat’in kusursuz performansı, Behlül yani Kıvanç Tatlıtuğ’un parlaması diziye seviye atlatan unsurların başında geliyordu. Yasak bir aşk hikayesinin işlendiği yapımın tekrar bölümleri bile günümüzde sağlam reyting alıyor.

Efsane dizi Aşk-ı Memnu ekranlara geri dönüyor!

Bu durum da dizinin haklarını elinde bulunduran kanalı hemen her yaz harekete geçiriyor. Gelen bilgiler, Aşk-ı Memnu’nun bu sezon da eski bölümleriyle izleyicilerin karşısına çıkacağı yönünde. Buna göre birinci bölümünden itibaren yeniden Aşk-ı Memnu heyecanına ortak olacak ve bu eşsiz esere bir kez daha tanık olacağız. Eğer siz de yapımın hayranıysanız, Haziran ayından itibaren dizinin tekrar bölümlerini televizyondan izleyebilirsiniz.

aski memnu

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un baş rollerini üstlendiği dizide Selçuk Yöntem gibi usta bir ismin yanı sıra pek çok ünlü oyuncu da var. Bu da dizinin ne kadar kaliteli olduğunu gösteren bir başka unsur diyebiliriz. Önümüzdeki dönemde Aşk-ı Memnu gibi bir dizi daha gelir mi bilinmez ancak yapımın tekrar bölümleri bile heyecan uyandırdığı bir gerçek.

Intel bu defa hedefi 12’den vurdu