ECOVACS DEEBOT N8 : Ev temizliğini bir adım öteye taşıyor

DEEBOT N8

TrueMapping teknolojisi sayesinde evin en doğru haritasını çıkaran DEEBOT N8, kullanıcılarına su ve enerji tasarrufu sağlıyor.

ECOVACS ROBOTICS, 20 yılı aşkın bir süredir 40 milyon kullanıcısının yaşamını kolaylaştırmak için yenilikçi ve sürdürülebilir çözümler sunmaya devam ediyor. Günlük yaşama sorunsuz bir şekilde entegre olan ve akıllı robotik çözümleri ile günlük ev işlerinin kurtarıcısı DEBOOT N8 akıllı robot süpürge sayesinde kullanıcılar su ve enerji tasarrufu sağlıyor.

DEEBOT N8

DEEBOT N8, otomatik boşaltma istasyonuyla uyumlu olan uygun maliyetli akıllı robot süpürge olma özelliği taşırken aynı zamanda vakum ve paspas yapabilme özelliği sayesinde ev işlerindeki fiziksel çabayı en aza indiriyor.

TrueMapping lazer tabanlı haritalama ve navigasyon teknolojisi sayesinde DEEBOT N8, evin en doğru haritasını çok katlı haritalama özelliğiyle kaydediyor. Ayrıca DEEBOT N8 haritalarda istenilen bölgeleri özelleştirirken süpürme ve paspaslama işlemi sırasında halı algılama sensörü sayesinde halılarınızı paspaslamaktan kaçınarak ıslatmıyor, kolay bir temizlik sağlıyor.

DEEBOT N8

DEEBOTN8 artırılmış 2300Pa Emiş Gücü ile zemin ve halılardaki toz ve evcil hayvan tüylerini ortadan kaldırıyor.

ECOVACS ROBOTICS, evlerdeki temizlik deneyimini dönüştüren akıllı robotları “Evdeki en iyi yardımcı” olarak tanımlayarak kullanıcılara hem ev işlerini unutturuyor hem de su ve enerji tasarrufu sağlıyor.

Snapchat kullanıcı sayısını arttırsa da krizden çıkamıyor