The Emmys ödülleri ertelendi

The Emmys ödülleri ertelendi

Variety’ye göre Primetime The Emmys Ödülleri 18 Eylül’de gerçekleşmeyecek. İşte tüm detaylar.

Hollywood yapımlarını  durduran yazarların ve oyuncuların grevleri nedeniyle törenin ertelendiği duyuruldu. Hollywood’da bir süredir devam eden grevler mevcut ve bu da tüm güncel programları ve takvimi etkilemiş durumda. The Emmys ödülleri için HBO’nun Succession’ı bu yılki alanda 27 adaylıkla başı çekerken, The Last of Us etkileyici bir 24 adaylıkla tarih yazdı. Video oyunu uyarlaması yayınlandığı tarihten beri ciddi bir izleyici kitlesine sahip olmuştu.

The Emmys ödülleri ertelendi

Hollywood yazarları Mayıs başında greve başlarken, oyuncular da bu ayın başlarında onlara katıldı. Yapay zeka her iki durumda da belirgin bir şekilde grevin ana sebebi. Yazarlar ve sanatçılar, yapımcıların, yapay zeka tarafından üretilen içeriği giderek daha fazla kullanacağından korkuyor. Bu da kendilerinin gelirlerinde sorunların yaşanmasına sebep olacaktır. Üretken yapay zeka, çoğu insanın hayal edebileceğinden daha hızlı ilerlerken, artık içerik oluşturucuların kariyerlerini Hollywood’un içinde ve dışında yok etmekle tehdit ediyor.

The Emmys ödüllerine gelecek olursak The Last of Us oyun uyarlamaları için bir dönüm noktası olsa da Disney’in The Mandalorian’ın üçüncü sezonu dokuz adaylık alarak gündemde. Aynı zamanda Andor, En İyi Drama Dizisi de dahil olmak üzere sekiz adaylık aldı. Fakat şimdilik ödüllerin ne kadar zaman ertelendiği belirsiz, grev devam ettikçe Hollywood düzeni kuramaz diyebiliriz.

Lenovo Tab P12 : Öğrenme ve oyun olanaklarını bir araya getiriyor