FİFA 2014 Cepler’ de

Gelişen mobil oyun sektörü Dünya devlerinin de ilgisinden kaçmış değil.Özellikle EA Sports bu alana büyük bir yatırım yapıyor.

EA Sports büyük bir süprize imza atarak FİFA 2014’ü artık ceplerinize taşıdı. Andorid ve iOS mobil işletim sistemine ait akıllı telefonlar ve tabletler için ücretsiz sunulan FİFA 2014 indirilebilir durumda.1.3 GB boyuta sahip mobil oyun, PlayStation 2’dekine benzer bir grafik performansı sunsa da kullanıcıları cezbedeceğe benziyor. Google Play store ve App store sunulan oyunun tamamını oynamak istiyorsanız 8,99 TL ödemek zorundasınız.

fifa 2014 ceplere geldi
fifa 2014 ceplere geldi

Artık rekabetin azaldığı konsol dünyasından sonra  futbol oyunlarının çekişmesi yeniden hayatımıza girdi. Hatırlanacağı gibi EA, geçen yıl FIFA 13’ü Android kullanıcılarına sunmamıştı. Oyun içi satış stratejisi de bulunan EA sports da FIFA Point isimli bir başka ücretli ürün sayesinde, transfer pazarındaki durumumuzu çok daha iyi bir noktaya, kısa sürede getirmemiz mümkün. Yıllardır bağımlılık yapan  oyun tamamen lisanslı 33 ligi, 600’den fazla tam lisanslı takımı, 16,000’den fazla futbolcuyu ve 34 adet stadyumu içerisinde barındırıyor. Oyuna yeni eklenen kontrol seçenekleri ise Tap to Pass, Swipe to Shoot ve Hold & Drag to Move oyunu daha oynanabilir kılıyor.