e-simli Apple Watch modelleri yok artık dedirtti!

Spotify kullanıcıları artık Apple Watch'tan müzik indirebilecek

Apple tarafından bir süre önce Amerika Birleşik Devletleri ve Avrupa’da satışa sunulan Apple Watch Cellular (e-sim) modellerinin fiyatları, görenleri şoka uğrattı.

e-simli Apple Watch modelleri yok artık dedirtti! Apple ürünlerinin her zaman için piyasanın bir tık üzerinde fiyatlara satıldığı bilinen bir durum. Hatta hem Apple hem de bu markanın kullanıcıları, başta iPhone olmak üzere bu cihazların rakiplerinden daha pahalı olmasıyla garip bir şekilde gurur bile duyabilmekteler. Ancak Amerikalı teknoloji şirketinin e-sim destekli yeni Apple Watch’ları için belirlediği yeni fiyatlar, kendi kitlesine bile yok artık dedirtecek cinsten.

e-simli Apple Watch modelleri

Henüz stoka giriş yapmamasına rağmen online mağazada fiyat bilgisine yer verilen yeni e-sim Apple Watch’ların fiyatı 9.299-TL’den başlıyor. Belki başlı başına bu bilgi sizi çok fazla şaşırtmayabilir ve Apple için normal diyebilirsiniz ancak hiç de öyle değil çünkü bu akıllı saatin normal versiyonunun satış fiyatı 4.899-TL. Yani sadece bir e-sim desteği için Apple’ın talep ettiği ücret farkı tamı tamına 4.400-TL.

e-simli Apple Watch modelleri

e-simli Apple Watch modelleri yok artık dedirtti!

Öte yandan model yükseldikçe aradaki farkın da arttığını söyleyelim. Örneğin, Apple Watch Series 7’nin normal satış fiyatı 7.499-TL iken, eğer bu akıllı saat modelinin e-sim destekli modelini satın almak isterseniz ödemeniz gereken fiyat tam 13.899-TL’ye çıkıyor. Tabi basit bir hesapla bu defa aradaki farkın 6.400-TL gibi muazzam bir tutara ulaştığını da söyleyelim.

e-simli Apple Watch modelleri

Şimdi en büyük merak konusu, Apple’ın bu fiyat politikasıyla yeni e-simli Apple Watch modellerini satıp satamayacağı. Ne dersiniz sizce e-sim desteği bu kadar farka değer mi?

Apple araba projesi bir üst düzey yöneticiyi daha kaybetti