Apple, 13″ MacBook Pro laptop bataryalarını ücretsiz değiştiriyor

Apple, 13" inch MacBook Pro bataryalarını ücretsiz değiştiriyor

Elinde 11″ inch laptop bulunanlar şanslarına küssün

Apple, yayınladığı rapor ile bazı laptopların bataryalarını 9to5Mac spotted programı kapsamında ücretsiz olarak değiştireceğini yayınladı. Ancak belirli laptoplar batarya değişimi için kabul edilecek. Elinde 13” inch dokunmatik olmayan ekrana sahip laptop bulunanlar programın sayfasından seri numaralarını hızlıca kontrol etsin.

Peki, Apple laptop bataryası değişimi desteğini nasıl veriyor?

Apple, 2016 ile 2017 yılları arasında üretilmiş olan MacBook Pro serisine ait laptopların seri numaralarının 9to5Mac spotted programına ait web sitesinde kontrol edebilecekleri bir alan olduğunu söyledi.

Apple, bilgisayarları garanti kapsamında yer alıyorsa, kullanıcıların MacBook Pro’larını yetkili bir satıcıya veya perakende satış mağazasına giderek veya Apple’ın onarım merkezine postalayarak ulaştırması gerektiğini söyledi. Pillerini zaten değiştirmiş olan kullanıcılar ise geri ödeme alabilmek için şirkete başvurabilirler. Apple, pilin değiştirilmesini engelleyen herhangi bir hasarın önce onarılması gerektiğini ve gerekli işlem yapıldıktan sonra programın bilgisayara ait standart garantisini uzatmayacağını söyledi.

Apple, MacBook Pro kullanıcıları ellerini çabuk tutsaklar iyi olur. Bu değerlendirmeleri için oldukça iyi bir fırsat!