Dünyanın en ucuz akıllı saati tanıtıldı işte özellikleri ve fiyatı

Dünyanın en ucuz akıllı saati

Çin merkezli teknoloji şirketi olarak bilinen bir üretici, dünyanın en ucuz akıllı saati tanıtımını yaptı. Hadi gelin bu ürünün hem fiyatına hem de özelliklerine bir göz atalım.

Ünlü bir Çin markası olan ZTE, dünyanın en ucuz akıllı saati ile gündeme oturdu. Özellikle son dönemlerde özellik ve fiyat açısından üst seviye modeller tercih edildiği için aslında böyle bir ürünün çıkarılması pek şaşırtıcı olmadı. Huawei Watch Fit ile ciddi oranda benzerlik gösteren bu model, farklı tasarımıyla da kendisine hayran bırakıyor.

Ürünün tasarımı diğer modellerde olduğu gibi kare şeklinde. Ayrıca kolda varlığı hissedilmeyecek kadar hafif olduğunu söyleyebiliriz.

Uygun fiyatlı akıllı saat ZTE Watch Live özellikleri

Ürünün özelliklerine baktığınızda, en çok öne çıkan tarafın tasarım olduğunu söyleyebiliriz. Aynı zamanda pil ömrü de bir hali yüksek.

Dünyanın en ucuz akıllı saati

  • 240×240 piksel ekran çözünürlüğü.
  • 24 saat kalp atışını takip edebilen yazılım.
  • Uyku ve stres gibi detayları takip etme yeteneği.
  • 2 haftaya kadar kullanım sağlayan batarya kapasitesi.

Cihazın bu özellikleri ile birlikte aynı zamanda kenarları hafif yuvarlak kare tasarım ön plana çıkıyor. Çin sadece akıllı telefon alanında değil aynı zamanda akıllı saat gibi cihazlarda da öncü şirketlere sahip.

Şimdi sıra geldi cihazın fiyat detaylarına bakmaya. Bu ürün 35 dolar fiyat etiketi ile satışa sunuldu. Diğer modeller ile kıyaslandığında ZTE Watch Live gerçekten de iyi bir fiyata sahip. Sizce bu ürün alınmaya değer mi? Düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.