Dünyanın en küçük kameralı drone’u satışa çıktı!

cheerson CX 10C Nano 1

Drone isimli multikopter cihazlar şu sıralar sıklıkla gündeme geliyor. Kullanıcıların büyük ilgisini çeken ve kullanımı kolay olan bu cihazlar giderek ufalıyor. Bu haberimizin konusu, dünyanın en küçük kameralı drone’u.

Uçmak insanoğlunun en önemli arzularından biriydi. Drone isimli cihazlar ise bunu artık herkesin rahatlıkla ulaşabileceği bir hale getiriyor. Giderek ucuzlayan ve küçülen bu uçan aletlerde bir rekora imza atıldı. Haberimizin konusu dünyanın en küçük drone’u Cheerson CX-10C Nano.

Cheerson CX-10C Nano Drone

dünyanın en küçük kameraları drone’u. Fotoğrafını gördüğünüz bu küçük şeyin uçabildiğine ve video çekebildiğine inanmak gerçekten güç ancak gerçek. 30 dakikalık uçuş süresi vaad eden bu ufaklığı uçurmak oldukça kolay. Kendi içerisinde bir dengeleyici sisteme sahip olan ürün, 6 açılı ivme ölçere sahip. 4 kanallı olan bu drone, üzerinde 4 adet LED ışıkla geliyor. 3 farklı uçuş moduyla dikkat çeken Cheerson CX-10C, 2.4GHz kumanda frekansıyla kontrol ediliyor. Ürünün kapalı ortamlarda uçurulması tavsiye ediliyor. Her ne kadar dengeli uçtuğu söylense de boyutunun bir kibrit kutusu kadar olduğu unutulmaması.

Cheerson CX-10C Nano Drone aslında bir süredir piyasada yani çok yeni sayılmaz ancak ürün, yılbaşı indirimleriyle tekrar gündemde. Normalde 50 dolarlık fiyata sahip olan ürün şu sıralar yılbaşı indirimleriyle 25 dolara bile alınabiliyor. Son olarak bu cihazdan daha küçük drone’lar olduğunu belirtelim. Ancak kameralı olarak alabileceğiniz en küçük drone Cheerson CX-10C Nano. Yeni yıla girmeden önce kendinizi veya bir sevdiğinizi sevindirmek için bundan daha iyi bir oyuncak zor bulunur!

cheerson-CX-10C-Nano-2

Drone kayıt işleminin detayları belli oldu!