Dünyanın en iyi kameralı telefonu belli oldu!

oppo find x6 1

Her yeni modelle akıllı telefonların kamera kabiliyetleri biraz daha artarken, dünyanın en iyi kamerasına sahip akıllı telefonu unvanı da bu çerçevede sürekli el değiştirmeye devam ediyor.

Dünyanın en iyi kameralı telefonu belli oldu! OPPO’nun Find X6 Pro akıllı telefonu, 153 puan ile DxOMark global görüntü sıralamasında ilk sıraya yerleşerek akıllı telefon kamerası endüstrisine etkileyici bir giriş yaptı. Bu dereceyle, tahtın en güçlü adayları olan Honor Magic5 Pro ve Huawei Mate 50 Pro’yu ise geride bıraktı.

oppo find x6 1

OPPO Find X6 Pro DxOMark uzmanları, OPPO Find X6 Pro’nun fotoğraflar, videolar, yakınlaştırma ve bokeh gibi tüm fotoğraf alt maddelerinde dengeli ve olağanüstü performansı nedeniyle övgüyle bahsettiler. Kameranın doğru pozlama, mükemmel doku ve gürültü dengesi, mobil fotoğrafçılıkta bir çığır açan özellikler olarak kabul ediliyor.

Dahası, DxOMark, OPPO Find X6 Pro‘nun düşük ışıklı çekim sahnelerinde son derece iyi performans gösterdiğini belirtti ve tüm akıllı telefonlar arasında en yüksek puanları aldı. Telefonun büyük sensörlü kamera modülü, tüm ışık koşullarında sahnedeki ayrıntıları korumaya ve gürültüyü kontrol etmeye yardımcı olarak, günün her saatinde iyi bir görüntü kalitesi sunuyor.

oppo find x6 2

Dünyanın en iyi kameralı telefonu belli oldu!

OPPO Find X6 Pro Dxomark skoru OPPO Find X6 Pro‘nun kamera sisteminin öne çıkan özelliği, ultra hassas periskop telefoto lens, 1 inç büyük alt geniş açılı lens ve serbest eğimli ultra geniş açılı lens dahil olmak üzere üç kameralı kurulumudur. Tüm üç lens, kullanıcılara dikkate değer bir fotoğrafçılık deneyimi sunan endüstrinin en güçlü ışık hassasiyetine sahiptir.

Ayrıca, OPPO Find X6 Pro, geleneksel teknolojiye göre 8 kat daha fazla ışık ve karanlık tonunun dinamik aralığını artıran yeni foton matrisi teknolojisini kullanır, bu da doğal ışık ve karanlık tonlarına neden olur.

Oppo Find X6

Bu etkileyici başarılara rağmen, DxOMark, telefonun arka aydınlatmalı portrelerde kontrast eksikliği olduğunu ve bazen fotoğraf ve videolarda pozlamanın istikrarsız olduğunu belirtti. Bununla birlikte, OPPO Find X6 Pro, piyasada mevcut en iyi akıllı telefon kamera deneyimini arayan herkes için mükemmel bir seçim olarak kalmaktadır. Dünyanın en iyi kameralı telefonu belli oldu!

Twitter hatası yüzünden insanların çıplak fotoğrafları yayınlandı