Dungeons and Dragons filminden ilk fragman

Dungeons & Dragons

Önümüzdeki yıl vizyona girecek Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves filminden ilk fragman yayınlandı.

Dungeons & Dragons bugün dünyanın en büyük franchise’larından biri konumunda. Yıllardır en popüler RPG oyunu olarak kabul gören Dungeons and Dragons markası, çizgiroman ve video oyunu gibi farklı türlerde de pek çok esere konu oluyor. Ancak serinin tüm bu başarısına rağmen hala eli yüzü düzgün bir film uyarlaması çekilmiş değiş.

Daha önce 2000 yılında ülkemizde de Zindan ve Ejderha ismiyle gösterilen bir film uyarlaması çekilmişti ama bu film bugün bile ne kadar kötü olduğuyla anılır. Jeremy Irons’lı bu filmin ağızlarda bıraktığı kötü tadın silinmesi o kadar uzun zaman aldı ki bulduğu her franchise’a film çeken Hollywood bile yıllarda bu seriden uzak durdu. Ancak yıllar süren bekleyişin ve söylentilerin ardından nihayet yeni bir Dungeons and Dragons filmi geliyor. Bir süre önce duyurulan bu filmin çıkışının yaklaşmasıyla birlikte, merakla beklenen filmden ilk fragman da yayınlandı. Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves adını taşıyan filmden yayınlanan ilk fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.

Dungeons and Dragons

Honor Among Thieves, yayınlanan bu ilk fragmanla pek çok sinemaseveri ve serinin hayranlarını heyecanlandıracak gibi görünüyor. Çünkü filmden yayınlanan ilk fragman, bu evrende geçen oldukça eğlenceli bir macera ve bir o kadar eğlenceli karakterler vadediyor. Üstelik görünüşe bakılırsa karşımızda bu evrenin ince ayrıntılarını bilen, serinin hayranlarını neyin memnun edeceğinin farkında olan bir film var.

Filmin senaristleri ve yönetmenleri olan Jonathan Goldstein ve John Francis Daley, Spider-Man Homecoming’in senaristleri arasında yer alıyordu. Ayrıca ikilinin birlikte yazıp yönettiği Game Night filmi de beğenilen bir komedi filmi olmuştu. Filmin oyuncu kadrosunda ise Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Sophia Lillis ve Hugh Grant gibi isimler yer alıyor. Film, 3 Mart 2023’te vizyona girecek.

En güvenilir elektrikli otomobil markası hangisi?