Logitech G’den Oyuncuları Sevindiren Gelişme

logitech g

Logitech G PRO X SUPERLIGHT 2 Mouse G HUB güncellemesiyle 4kHz değerine ulaştı

Logitech G, PRO X SUPERLIGHT 2, Logitech G’nin oyunculara özel yazılımı G HUB üzerinden yapılan ücretsiz bir güncelleme ile 4kHz polling rate değerine ulaşabiliyor.

logitech g

Logitech G’nin en son teknolojiyi kullanarak tasarladığı, özellikle profesyonel oyuncuların tercih ettiği PRO X 2 SUPERLIGHT, son güncellemesi ile 4kHz seviyesine yükseltildi. Üstelik ekstra bir dongle alışverişi de gerektirmeyen bu güncelleme, Logitech’in G Hub uygulaması aracılığıyla ücretsiz bir biçimde gerçekleşebiliyor. Bu güncelleme sayesinde mouse’un saniyelik rapor verme değeri iyileşiyor. Mouse konum verilerini daha hızlı ve hassas bir şekilde iletebilecek duruma geliyor.

logitech g

Yalnızca 60 gram ağırlığındaki, hassasiyet, performans ve güvenilirliği birleştiren PRO X 2 SUPERLIGHT,  ileri seviye oyuncuların hamlelerini kolaylaştırıyor. Hibrit anahtarlara sahip mouse, 32.000 DPI’ya sahip yepyeni HERO 2 Sensörünü de bünyesinde bulunduruyor. Profesyonel oyuncuların incelemelerine göre PRO X SUPERLIGHT, ödüllü tasarımını ve hafifliğinin yanı sıra 95 saat boyunca üst düzey deneyim sunuyor.

Dreame L20 Ultra: Hem ev hem de ofis ortamında güçlü temizlik